Nazli2763 yarencaliskan bende ya ne yersem kötü oluyorum kendi yaptığım yemeklerden midem bulanıyor 🤢
yarencaliskan Nazli2763 malesef iki gebeliğimdede helak oldum İlkte doğum yaptığım güne kadar kustum hep ilaçla durdum İkincide de 24 haftalık oldukaynı şekilde bulantılı geçiyor ilaç içiyorum malesef hamileliğin en kötü yanı bulantılar ilaç ile biraz bastırabilirsin ama çok normal bir durum geçici merak etme 😢
dilaraRecep Nazli2763 bu haftalarda normal leblebi iyi gelir sabah aç karna ye hergün birde tuzlu çubuk krAker
hayalim35 Nazli2763 tam kesmiyor asla ama sabah kahvaltıdan snra bi tane alıyom daha iyi oluyorum en azından kusmuyorum😶
Minikperi Nazli2763 ilk hamileliğimde beyaz leblebi koyardım yastığımın altına poşetle uyandığımda biraz yerdim o bastırırdı midemi. Ama az kusmadım evde sokakta otobüste… geçmiş olsun. Geçiyor da ☺️ şimdi bu 2. hamileliğim 17. haftadayım hiç bulantı yok şaka gibi 😅
Nazli2763 Minikperi canım benimde ilkim de hiç bulantım yoktu ama onu düşük yaptım bu 2. Gebeliğim mide bulantısı aşırı derecede çok kötü dediğin gibi otobüste her yerde kusuyorum artık dayanilmicak gibi bana leblebi çubuk kraker de fayda etmiyor
Minikperi Nazli2763 o zaman vücudunuz hormona ihtiyaç duyuyor. Hormon ürettikçe vücut annenin midesi bulanıyor ve kusuyor. Benim ilk hamileliğimde değerlerim düşüktü zayıftım ilk 4 ay çok zorlamıştı. Ama şimdi değerlerim baya yüksek dana gibi de oldum ondan diyorum herhalde bulantım hiç olmadı. Cinsiyetleri de aynı yani onla zaten alakası yok. Çok geçmiş olsun 🌸
Lenaa1 Bernnnaaaa Bende öyleydim inanır mısın şaka gibi doğumdan sonra eser kalmıyor ama mide bulantısından 😊
Nazli2763 Minikperi aynen bende zayıfım doktorum bu ay sonuna kadar sona erer dedi inşallah öyle olur
Esrchn14 Doktor bulantı için prilam verdi günde iki tane ile başlanıyor , çok fazka ilerleyince dörde çıkardı.biraz rahatlattı . Şükür artık azalmaya başladı inşallah tez zamanda tamamen bitsin
hayalim35 Nazli2763 bu sabah bulantım oldu kahvaltıdan snra içtim iyi geldi b bi koku gelmediği sürece bulantım olmıycak ilaç kullanmazsam sürekli var koku olmasa bile