NurYm Tugbaoksuuz maşallah 🧿 peki doktorunuz ne dedi kilosu hakkında baş, karın, boy ölçümleri nasıl bebeğinizin?
Sevval_- 1ciftyesilgoz inşallah öyle olur, aşkında eşim de ben de minyon değiliz hatta bu haftalara kadar hep önden gidiyordu ama bi duraksadı biz de anlayamadık😢 Sağlıklı olsunlar da inşallah hepimiz sağlıklı şekilde alırız kucağımıza🤍
1ciftyesilgoz Sevval_- seni çok iyi anlıyorum biz de aynı şeyi yaşıyoruz. Bebiş 3 haftada 200 gram anca almış. Üzüldük tabi ama doktorum herhangi bir sıkıntı görmedi muayenede ..
busrabilalyildiz Sevval_- ben 2600 olarak zamanında doğmuşum. Boyumda kilom da gayet güzel ilerlemiş çok da sağlıklıyım elhamdülillah. Neden çok az olsun 🥰 yine de isterseniz bebeğe kilo aldıran şeyler yiyebilirsiniz muz ve cevizin öyle olduğu söyleniyor
pnarusluu Kadercicek 26 haftalık iken gittik yaklaşık 1 kg dedi doktorum ölçümlerde değişgenlik olduğunu söylediği için tam net söylemiyor 😇
oznur16_ trkgleyla üzülme hiç bi şekilde benimde öyleydi ki hala öyle , sadece yorulmamaya çalış , bol bol muz kefir kaşar ceviz ve badem tüketin , iki haftada kilo farkını görürsünüz inşallah
Yamanikomm_ 38+1 de 3300 dedi doktor yarın cuma 38+5 doğumum var bakalım ulturason doğru mu ölçüyor göreceğiz 😊
RevAn6506 Kanalize bebeğim geride haftasıyla uyumlu değil 31 el uyumlu gelişim geriliği var dedi doktor yeni geldim bı hafta sonra kontrol nasıl toparlar bilmiyorum