crazymommy Sevval_- Azlığı önemli değil lütfen üzülme güzel anne ben 2,5 kilo doğmuşum çok da sağlıklı bi bebekmişim önemli olan sağlık 😍🥰 Sütünle büyüyecek zaten 1 kilo hatta 800 gram doğan bebekler var onları düşün 🥰🌸
1ciftyesilgoz Sevval_- yaaa hayır neden az olsun doğana kadar 2800-3 kg olabilir bile. Ayrıca sen ve eşim minyonsa bebek de minyon olur 🤗 üzülme sakın
busrabilalyildiz Sevval_- ben 2600 olarak zamanında doğmuşum. Boyumda kilom da gayet güzel ilerlemiş çok da sağlıklıyım elhamdülillah. Neden çok az olsun 🥰 yine de isterseniz bebeğe kilo aldıran şeyler yiyebilirsiniz muz ve cevizin öyle olduğu söyleniyor
Sevval_- 1ciftyesilgoz inşallah öyle olur, aşkında eşim de ben de minyon değiliz hatta bu haftalara kadar hep önden gidiyordu ama bi duraksadı biz de anlayamadık😢 Sağlıklı olsunlar da inşallah hepimiz sağlıklı şekilde alırız kucağımıza🤍
nurcakar03 Tugbaoksuuz vaauuu tosuncuk ya bizim 32 haftaya olmamıza 3 hafta kaldı inşAllah bende öyle yüksek rakamlar görürüm tosuncuk olsun istiyorum etli butlu bebek maşAllah sizede iyi bakmışsınız
trkgleyla Benim bebeğim geriden geliyor birde gebelik zehirlenmesi geçiriyorum o yüzden bebeğim ufak baya 😢 31 haftalık daha 1200gr inşallah doğana kadar 2 kiloyu geçer dua bekliyorum hepinizden kızlarım❤️💐🤲🏻
oznur16_ trkgleyla üzülme hiç bi şekilde benimde öyleydi ki hala öyle , sadece yorulmamaya çalış , bol bol muz kefir kaşar ceviz ve badem tüketin , iki haftada kilo farkını görürsünüz inşallah