Hafizeipek Medusa 😂😂😂😂 valla 1 ay önce falan eşim de geldi doktor dedi bakalım babasına ne göstercek anında bütün ekran pipi 😂😂😂😂 iyi ki bı pipisi var 😂😂
Medusa Hafizeipek hahaha ya yazık. Esprili çocuk 😂😂 bize de doktor şey dedi, bütün ay sanki size pipi göstermek için beklemiş gibi direkt “anne baaaaaak pipim çıktıııı” der gibi gösterdi cihazı koyar koymaz 😂
Medusa Hafizeipek aaaaaa ne ilginç demek ki sonradan çıktı 😍 oluyormuş öyle biri daha söylemişti bunu. Tabii en kesin ayrıntılıda gözüküyordur di mi
Hafizeipek Medusa valla bana ayrıntılı yapan doktor çok gicikti sordum ben ama cinsiyet bakmaya mi geldiniz buraya dedi lanet 😂😂😂
Duranb kardeleng kac haftaliksin cnm ? Benim oglusum asagida kafasi ondan tekmeleriyle mutlu oluyorum ben de 😊😊
Medusa kardeleng ilk zamanlar gaz göbeği gibiydi ama bu bildiğin bebek göbeği. Gaz göbeği de neredeyse bu kadardı ilk zamanlar ama üzerine yatıyordum rahatça. Akşam ilk defa yüzüstü uyuyamadım 🤭
Hafizeipek Medusa sorma ya devlet hastanesi kalp atışını dinletmiyo siz dinleyin misiniz bı kere dedim uğraşamam dedi 😂😂
deletedmom6295 kardeleng benim de göbeğimde bugün minik bir topuk çıkıyor😍ittiriyor ve geri çekiyor tospikim