Berraaak Ayy canım doktorum Erson Aksu💙 gönülden tavsiye ediyorum o kadar memnundum ki 15 gün önce doğum yaptım. 9 ayım ve doğum sürecim o kadar iyi geçti ki sayesinde. Tek bir şikayetim olmadı. Tekrar tekrar çok tavsiye ederim mutlaka bir görüşün 💙
Gzdesri Mutlu30 devlette zikri bey ve normal doğum için kesinlikle devleti tercih edin gebe okuluna gidin hatta orada devlet hastanesi hakkında tüm düşünceleriniz değişir 😍 özel için ersona gittik ama memnun kalmadım degistiricem
Hmnn Çorlu devlet hastanesinde Yakup beye gitmiştim yaz tatilinde. Çok çok ilgili tatlı dilli bir doktordu. Gitmenizi tavsiye ederim
Gzdesri Hmnn Yakup bey ilk öyle oluyor sonra değişiyor heleki özele gidiyorum derseniz çok sinirleniyor
Aysedmr Mutlu30 merhaba özel düşünürseniz reyapta Oğuz ölmez ilk hamileliğimde hep ona gittim doğumu da orda yaptım çok memnundum devlet düşünürseniz şuan zikri Öztürk e gidiyorum memnunum
Hmnn Gzdesri aaa ben bir kere gittim sadece başka yerde takipli olduğumu söylemiştim o yüzden iyi anına denk gelmiş olabilirim 😄tüm tahlillerimi yaptı kalp atışını dinletti falan hoşuma gitmişti
Aysedmr Mutlu30 normal oldu .benim riskli gebelikti Devlette bile sezeryan denilmesine rağmen önceliğim normal doğum demişti suniyle başlatmıştı doğumumu
Gzdesri Hmnn yok yok zikri bey devlette en iyisi zaten Yakup soru sorunca bile düzgün cevap vermiyor. Geçen eklemlerim çok ağrıyor uyurken dedim sol tarafa yat geçer dedi 🙄🙄🙄🙄