Hamile olduğunuzu ilk nasıl anladınız lütfen bilgilerinizi benlede paylaşır mısınız ❤️❤️❤️❤️❤️
Hamile olduğunuzu ilk nasıl anladınız
Elifonur3535 uyku hali wardi halsizlik wardi göğüsum adette 1 hafta kala aciyirdu ama busefer 15 gün kala acimiya başladı yumurta yemsitim boğazıma kadr tiskinme geldi ozman dedim kesin War dedim inatt ettim 10 gün wardi adettime yaomicam adetim geciksin öyle yaoicam dedim bekledim birgün geçti yaptım hamileymisim 27 haftalık olduk kizcemle 😍
Belginylmz hmm Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin AMİN 🙏🏻💕💕💕💕
Elifonur3535 mememin kahve rengi kısmında sivilce gibi şeyler çıkmaya başladı. Yoksa her regl öncesi yaşadıklarımın aynısını yaşıyordum. 🥰
Elifonur3535 adet belirtileri ile aynıydı pek ayırt edemedim ..
aslanprenses_ aynı şeyler bendede var🤲🏻❤️❤️❤️❤️❤️
Elifonur3535 goguslerimden anladım. Uçları çok acıyordu ve rengi koyulasmisti.
Miracleee hmm benimde göğüslerim hassas şuan
Benim adetimin üstünden tam 15 gün geçmişti ama evlendiğimden beri düzenli adet göremediğim için bunun gebelikle alakalı olabileceğine ihtimal vermemiştim açıkçası, ama her an adet olucakmış gibi de ağrılarım oluyordu karnımda kasık bölgem de ara ara sancı giriyordu 3-5 saniye sürüp kesiliyordu iştahım azalmıştı ve gün içinde de fazlasıyla uyuyordum Buda benim için acaba mı diyeceğim bir şey değildi çünkü zaten kızlığımdan beri uykuyu seven ve çok uyuyan birisiydim ne zamanki annemin içine bir kuşku düştü ve test alıp yap diye beni zorladı işte o zaman hamile olduğumu öğrendim 😂 hee birde bana sizin çocuğunuz olmaz demişti doktorlar tüp bebek tedavisine başlayacaktık bundan sebepte hiç ihtimal vermemiştim ama rabbim yüzümüze güldü ve bize bir evlat nasip etti şimdiler de 5 aylık olduk bile. Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah ☺️🤲🏼
karaguzelirem_ AMİN inşallah canım 🤲🏻♥️♥️♥️♥️
Elifonur3535 ben testte ogrenmistim ama oncesinde ben adet olcam sandim cunku adet sancisi cektim resmen ve gogus hassasiyeti oldu ayni regl oncesi gibiydi
Elifonur3535
Bende halsizlik vardı da konduramadim ikinci çocuktan vazgeçmiştim çünkü (isterken olmadi)
Adet gecikti 1 haftaya yakın bende miyom falan mı var diye konuşurken arkadaşlar gidip gebelik testi aldılar çift çizgi çıktı gidip kan verdim 3 bin küsür çıktı beta hcg 😄
Elifonur3535 Baş dönmesi, iştah artışı, akıntı ve çok yoğun gaz.
Elifonur3535 Ağzımın tadı değişmişti ,özellikle su içerken paslı su içiyor gibiydim. Birde göğüslerim ağlıyordu, benim regli zamanları vs hiç göğüs ağrım olmaz,göğüs ağrısını ilk kez o zaman yaşadım ve dedim ki kesin bi işler var😅 Test yaptığımda zaten direk çok net 2.çizgi çıktı
Miracleee merhaba💖 adetime 6 gün var 1-2 aydır adetime 10 gün kala göğüs hassasiyetim oluyordu ama bu sefer 6 gün var hassasiyet yok göğüs uclarım çok acıyor dokunduğumda olabilir mi acaba bendede🥹 sağ kasığıma ara ara kramp giriyor vede beyaz akıntım var… ama normaldede göğüs ucum koyu renk olduğu için ekstra koyulaştımı fark edemedim 😅
Elifonur3535 sürekli uykum geliyordu🙈 geç uyanıyordum , öğretmenim öğlenciyim okuldan gelince akşam üzeri bir daha uyuyordum😅 bi. De çook farklı mide bulantısı:)
Betsin iki hamileliğimde de kramplanma yaşadım 🌸 ikinci hamileliğimde sürekli sağ tarafımdan kramplandım hapşırıkken ani harekette sonra hamile olduğumu öğrendim ❤️