-meso- Gulsum2019 daha yeni sordum normal doğumda sezeryan de aynı 13 bin ekstra Bi gece daha kalmak zorunda olursanız da gecelik ücreti 2500
Gulsum2019 Egemoms1303 31 ağustosta satın aldım 1 eylülde zam geleceğini söylemişlerdi ben 18.360tlye aldım icinde 10 tane muayene tahliller iki gece yatış epidural sezaryen ücreti bebeğin ilk muayenesi var
Egemoms1303 Gulsum2019 himm bize 2 ay öncesinde 19500 dediler de 🥰 Rabbim sağlıcakla nasip etsin inşallah 🌷
Aysedugme Ben çağrı güvene gittim doğumumu yaptım 3 aylık oldu şükür bebeğim sorularınız olursa cevaplarım azcık tecrübe kazandım artık 😄
ekc Aysedugme Merhaba, bende Çağrı hocaya gidiyorum ne kadara doğum yaptınız hangi hastanede yaptı acaba?
Aysedugme ekc ben 2 temmuzda doğum yaptım o zaman 7 bindi çağrı beyin ücreti hastane denipoldü 8 bin aldı 15 bin gitti toplam bu hafta cuma kardeşim doğum yapacak çağrı beyin ücreti 10 bin olmuş denipol 13 özel sağlık 18
Jesca Aysedugme Denipol 13 mu olmuş..en son iki ay önce sorduğumda 11 demişlerdi..sürekli zam mı yapıyor bunlar
Aysedugme ekc doğumda değişiyor mu bilemiyorum belki fiyat farkı oluşuyordur sağlıkla gelsinler inşallah ☺️