Beta sonucuma bakabilir misiniz acaba ???
Violetaa hayırlı olsun 5 çıkmış değerin yukselir bundan sonra takip et ama o kese gordum diyen doktoru da degistir karindan kese gormesi icin betanin 2 bin 3 bin olmasi lazim
Violetaa bence de doktoru değiştir bu değerle kese görüyorum dediyse doktorluğundan şüphe et ama değerin sınırda 2 gün sonra tekrar verip artıp artmadıgına bakarsın adetine de daha varmış zaten
@Merve_ceyhan0803 canım kendi doktorum özelde devlet hastanesine gittim bugün
Violetaa haa çatlama iğnesini bilmiyordum. Öyle olunca düzenli kan veriliyor galiba. Çok çok geçmiş olsun insaAllah hayırlı sağlıklı sıhhatli gebelik nasip etsin Rabbim..
@AslanKadini inşallah canım
Violetaa 5 tam sınır tatlım 2günde bir verip yükselme beklemeniz gerekiyor
Violetaa benim de yarın 14. Günüm 🌼 kendim kadar merak ederik bekliyorum sonucunuzu ben de yarın test vereceğim. 11. Günümde verdim 4.49 çıktı olumsuz diye çok üzüldüm Allahtan ümit kesilmez yarın yine vereceğim sabahtan
@Nargissos hakkımızda hayırlısı umarım hamileyizddir 🫶🧿
@Nslhn_dyg yaeın doktora sonuçlar için gidicem bakalım ne dicek
Violetaa ne kadar çıktı canım
Violetaa ayy Yeni gördüm canım tam sınır 5 geçerse hamilesin canım ama düşüşe de geçebilir ya inşallah vardır
@Anneoluyorumm00 umarım yükselir çok kritik ya heyecanlı falan kalbim çıkcak
Violetaa inşallah canım 🤲
Violetaa benim umudum var sizin için çünkü ben geçen ay da çatlatma iğnesi oldum 13. Günümde çoktan 2.50 a düşmüştü
@Nargissos Çok teşekkür ederim gerçekten içime su serpiyorsunuz ♥️🤲 Allah nasip etsin çok uzun zamandır bekliyorum ..
bunu eşime asla yansıtmıyorum üzüldüğümü ağladığımı sürekli baskıları yani anlatamam ..
Allahım nasip etsin inşallah çok dua ediyorum isteyen herkese nasip etsin 🫶♥️💜🙏🤲
Violetaa Amiiiin insallaaaahhh ben de öyle süreç çok yıpratıcı umarım yüzümüz güler bi an önce 🍀