- Düzenlendi
Yagmur75 çamaşir suyu değilde domestos çok kullanıyorum. Eldivensiz asla kullanmadım ama.
Yagmur75 çamaşir suyu değilde domestos çok kullanıyorum. Eldivensiz asla kullanmadım ama.
Çamaşır suyu gebelikten öncede hiç rahatsız etmezdi beni şimdi gebeliktede kokusunu seviyorum. Şöyle kullanıyorum çamaşır suyu + çamaşır detarjanı bu ikisini bir kullanınca çamaşır detarjanın kokusu geliyor genel anlamda.. Geçen gün çıkmayan bir leke vardı banyoda sinir oldum mavi su döktüm. Etkisini görünce biraz etrafı fırçalamak istedim 2 3 dk kadar.. Yine etkilenmedim kokudan çok şükür ama yaptığım tehlikeli idi umarım bir sorun oluşmaz inşallah..
Yagmur75
Elimden gelse kendimi de çamaşır suyuyla yıkayacağım😂 Allahtan bişey olmadı şu ana kadar😂🤭
Yagmur75 ben kullanmıştım, hiçbir sorun da yaşamadım. Bebeğim de gayet sağlıklı doğdu.
1cocuk bulaşıkları çamaşır suyu ile mi yıkamak inanamıyorum 😳
__mom1 kullanmıyorum evimide bok götürmüyor 😂😂
Mutfakta lavoboda tezgahta cif kullanıyorum bulaşıkta organik deterjan, banyoda cif power ve pembe bir tane deterjan var ismini hatırlayamadım onları kullanıyorum. Ayrıca klozeti günlük WC ıslak mendili ile siliyorum , hafta da iki kerede dediğim deterjanlarla yıkıyorum maske takıp tabi , mis gibi oluyor kendimi çamaşır suyuna bogmuyorum hele çatal kaşık bardağa çamaşır suyu değdiğini düşünemiyorum bile nasıl ondan sonda bir şey yiyip içebiliyorsunuz o koku asla gitmez benim burnumdan.
@__mom1
Busra1407 bulaşık ben de çamaşır suyuyla yıkamıyorum çok yağlı olanları makinaya atmadan fairy bulaşık spreyi sıkıyorum. Ama yağlı yemek yaptıktan sonra yeşil domestosun verdiği temizlik hissini hiçbir deterjan vermiyor bana. Mutfak dolabı, tezgah, buzdolabı ve lavabo domestossuz yağı çıkmıyor gibi geliyor. Hatta ben domestos karbonat sirke karışım yapıp mutfağı temizliyorum. Ben mi kirli kullanıyorum bilmem ama diğer türlü temiz olmuyor benim evim
Yagmur75 porçöz de kullanıyirum ama saf çamaşır suyu veya porçöz kokusu olmamasına dikkat ediyorum porcozde çam kokusu var kokusuyla boğmak istiyorum kendimi ama zararlı işimi halledip hemen çıkıyorum 😀
Yagmur75 valla 3 çocuğa hamileyim sarıl sarılda kullanıyorum her zaman ama hep camlar falan açık olur bana şimdiye kadar hiç yan etkisi olmadı
Yagmur75 36 haftalık hamileyim tabiki çamaşır suyu kullanıyorum illaki eşim işteyken tuvaletleri yıkamak bana kalıyor veya mutfak tezgahında sararma oluyor mavi güç çamaşır suyu cam sil yağ çözücü sürekli kullandığım şeyler fazla koklamamaya dikkat ediyorum
Yagmur75 ben kullanıyorum ama aşırı dökmüyorum mutfakta haliyle kullanılıyor kapıyı açıyorum kullanacağım zaman hava alsın diye ortam banyoda kullanınca maske takıyorum öyle döküp yıkıyorum