Kullanmayinca temizlik yapmadigimi sayiyorum😂ilk 3 ay kullanmadim annemde kaldigim icin. 3-4 ay en az haftada 2 kez kullaniyordum dip kose yaparken. Simdi agirlastim yapamiyorum haftada 1 kereye dustu camasir suyu) daha cok banyo wc temizligi yapinca kullaniyorum
Hamilelikten çamaşır suyu kullanan varmı 🫠😬
Yagmur75 kullanıyorum ama çok az oda sadece tuvalet banyo için hafta da bir onun dışında yüzey temizleyici ile temizliyorum e bebeğin çok amaçlı temizleyicisi var onalrla falan elimden geldiğince az kullaniyorum
Yagmur75 az önce kullanan ben; :) yani onsuz temiz olmuyor gibi geliyor bir sorun yaşamadım ilaç karıştırmamak şartı ile :) o tehlikeli. Ama sadece camasir suyu etkilemiyor beni
Yagmur75 bulaşıklara falan kullanmam ama mutfak lavabosu tezgahı tuvalet banyo da çamaşır suyu olmadan temizlik olmaz bence yaa öyle spreyle falan Yok yani olmuyo
Yagmur75 valla ben kullanıyorum camları da açıyorum biraz bekletiyorum hem o yoğun koku gidiyo hemde etkisini göstersin diye sonra hemen durulayıp çıkıyorum
Yagmur75 maske takıyorum ben eldiven evin pencerelerini açıp öyle temizlik yapıyorum
Yagmur75 ben kullanmıyorum kullanılması gereken zamanlarda eşim yardımcı oluyor wc ler yıkandığında eşim yapar bu süreçte bulaşıklara da gelince makine içine döküyorum. Çünkü tezgaha döktüm 1 gun ve zehirlenecektim nerdeyse sonra tövbe ettim gebelikte kesinlikle çok çok zararlı bence hiç değmez onun yerine cif kullanın yada eşiniz yardımcı olursa o yapsın
Yagmur75 kullanmıyorum
- Düzenlendi
Yagmur75 çamaşir suyu değilde domestos çok kullanıyorum. Eldivensiz asla kullanmadım ama.
Çamaşır suyu gebelikten öncede hiç rahatsız etmezdi beni şimdi gebeliktede kokusunu seviyorum. Şöyle kullanıyorum çamaşır suyu + çamaşır detarjanı bu ikisini bir kullanınca çamaşır detarjanın kokusu geliyor genel anlamda.. Geçen gün çıkmayan bir leke vardı banyoda sinir oldum mavi su döktüm. Etkisini görünce biraz etrafı fırçalamak istedim 2 3 dk kadar.. Yine etkilenmedim kokudan çok şükür ama yaptığım tehlikeli idi umarım bir sorun oluşmaz inşallah..
Yagmur75
Elimden gelse kendimi de çamaşır suyuyla yıkayacağım😂 Allahtan bişey olmadı şu ana kadar😂🤭
Yagmur75 ben kullanmıştım, hiçbir sorun da yaşamadım. Bebeğim de gayet sağlıklı doğdu.