myangelson Yasoeso uygulama senin yumurtlama tarihini otomatik baz alır ama sen 16. Gün yumurtladim yazmışsın burada uygulama muhtemelen 14. Gün olarak baz alıyor o yüzden öyle gösteriyordur canim
Selma2412- Yasoeso max çizgisi cok koyu canım bunun aynı markasını kullandım ben degerlendir bugünü ve devam et silik cıkana kadar insaAllah guzel haberlerini alırız ☺️
Merve-metin Yasoeso 💕💕 o zaman testi bırak canım yapmana gerek yok zaten bunu kullanıp yumurtlama ve çatlama dönemini görmekti şükür onu da gördün 🙏🏻 Şimdi sadece günü beklemek kaldı onda da inşallah güzel haberlerini alırız 💕🤲🏻🤲🏻
Selma2412- Yasoeso çatlama bu sanırım canım bugünü de degerlendir bazıları bir hafta sonra 2.yumurtlamayı görüyormuş ama bana denk gelmedi hic
Yasoeso Selma2412- bugünü gördüm ya bide yarın yaparım iyice siliklesmismi dıe sonrada yapmam zaten canım bugunde degerlenndirme gerekiyormu 🤔
myangelson Yasoeso hayırlısı olsun canım bakalım 12 gün sonra güzel sonuçlar görmeyi nasip etsin rabbim
Selma2412- Yasoeso en son attığın silikleşmeye başlamış canım yarın da bak bakalım nasıl çıkacak ama koyudan silik hale geldiği gun çatlama oluyor bazı kadınların yumurtlama uzun sürüyor canım
Selma2412- Yasoeso evet canım koyu görünce degerlendir silik görünce de çatlama oldu demek oluyor o günü de degerlendir ☺️