Mery60 anka01 çatlama ya yardımcı oluyor canım. Mesela 2 3 gün çatlamayı ard arda görünce özellikle tavsiye edilir. Ben 2 gün çatlama görünce yemiştim çatlamıştı
Merve-metin Yasoeso tamam canım bugünü de değerlendir yarın silikleşmeye başlar yarın çatlama olur yüksek ihtimalle canım 💕💕 inşallah güzel haberlerini alırız canım 🙏🏻 Benim testimde ilk gün koyu ikinci günü böyle sonrasında silikleşip çatlama oluşmuştu canım
Yasoeso deniizz_ Mery60 YncaY Merve-metin galiba çatladi hanımlar Artık test yapmama gerek varmı bekleyeyimmi
Selma2412- Yasoeso çatlama bu sanırım canım bugünü de degerlendir bazıları bir hafta sonra 2.yumurtlamayı görüyormuş ama bana denk gelmedi hic
Yasoeso Merve-metin ay çok şükür valla inşallah olmustur çok umtluyum bu ay iki gündür öyle kasıklarım agriorki belimi sağa sola ceviriemiyorum bile güzel bı işarettir inşallah 🥰 bat 15 Ekim 10 gün var canım 💕
Merve-metin Yasoeso çatlama olduğu için yapmana gerek yok ama ben 2.ye yumurtlama görür müyüm acaba diye merak ediyorsan devam edebilirsin teste canım 🙏🏻 İnşallah güzel haberlerini alırız 💕
myangelson Yasoeso yumurtlaman hangi gün olduysa onun üzerine 14 gün koyarak sayacaksin 10 gün yok canım yanlış gormediysem 2 gün önce falan yumurtlama olmuş senin şuan 12 günün falan var adetine
Yasoeso myangelson bat uygulamada 15 Ekim yaziyor ondan dedim canım uygulamaya göre tam adet günüm denk geliyor normalde ama olmazsam gebelik testini öyle yaparım
Merve-metin Yasoeso 💕💕 o zaman testi bırak canım yapmana gerek yok zaten bunu kullanıp yumurtlama ve çatlama dönemini görmekti şükür onu da gördün 🙏🏻 Şimdi sadece günü beklemek kaldı onda da inşallah güzel haberlerini alırız 💕🤲🏻🤲🏻
myangelson Yasoeso uygulama senin yumurtlama tarihini otomatik baz alır ama sen 16. Gün yumurtladim yazmışsın burada uygulama muhtemelen 14. Gün olarak baz alıyor o yüzden öyle gösteriyordur canim