aslanprenses_ Melike_4949 açlık şekerim -43 çıktıysa bir sıkıntı vardır. Kaçıncı haftadasın. Şeker yüklemesi yaptırdın mı? Bebiş önden gidiyor mu? Doktoruna söyledin mi ?
NidaEray Melike_4949 bu şekilde yüksek çıkınca 5 dk sonra gene ölçüm yapın Ve ilk kank değil ikinci kanı ölçün
Melike_4949 Pamuk hayır ilk defa böyle çıktı gece 12 den sonra birşey yiyip içmedim normalde 95 96 çıkıyordu en fazla
Pamuk Melike_4949 Bende gebelik şekeri var 95 i geçince doktor tepki gösteriyor. Siz yine bikac gün takipte kalın devam ederse mutlaka gidin.
Melike_4949 aslanprenses_ evet karnı bir hafta öndeydi ama perinatoloji doktoru pek fark yok demişti şeker yüklemesi yaptırmadım biraz dikkatsiz davrandım dikkat edicem artık inşallah 27 haftalık hamileyim
Melike_4949 Pamuk Perşembe günü gidicem inşallah canım daha şeker yüklemesi yaptırmadım inşallah şeker hastalığı yoktur
Melike_4949 Tubayo un kurabiyesi ve sprite içtim patlıcan kızartması yemiştim üzüm bir kaç tane yedim
EmineTarik Melike_4949 hamur işi gazlı içecek kızartma şeker takibi yaptığınıza göre sorun vardı ve yasak olan 3 şeyi yemişsiniz o yüzden yüksek çıkmış maalesef ama asıl sebebi kesinlikle gazlı içecek
pandasever Melike_4949 malesef yasak.olan herşeyi yemişsiniz o yüzden bu kadar yüksek.. özelikle karbonhidrat beyaz unlu ve şekerli içecekler çok hızlı yükseltiyor. Tavsiyem yürüyüş yapın bugün içeriden araliklarla
Tubayo Melike_4949 canım sen bile bile şekeri yükseltmişsin un kurabiyesi asla yiyemezsin üzümünde yanından geçmemek lazım
Melike_4949 EmineTarik büyük ihtimalle evet ama 12 saatlik açlıktan sonra bile yüksek mi çıkar hep böyle artık kesinlikle karbonhidrat ve şeker tüketmeyeceğim tabiki 😔
Melike_4949 pandasever bugün sağlık ocağı uzak olduğu için baya yürüdüm sabah aslında evet nefsine hakim olucam artık aslında canım çekmiyor canım sıkıldığı için yedim galiba daha sağlıklı beslenicem artık
Merve43 Melike_4949 şeker yüklemesi yaptırın sizin gebelik şekeriniz var. Sonucuna göre diyet düzenlenir belki insülin başlanır
Merve43 Melike_4949 şeker yüklemesi yaptırın sizin gebelik şekeriniz var. Sonucuna göre diyet düzenlenir belki insülin başlanır
pandasever Melike_4949 çok zor gebelik şekeri diyeti insanın ister istemez nefsi çekiyor. Ve Malesef yasak olan herşey cazip ya. İnşallah sağ salim kucağımiza alalım bebeklerimizi
EmineTarik Melike_4949 bi arkadaşım akşam ülker çikolatalı gofret yemiş sabah açlık şekeri 200 çıkmış bende onu duyunca çok şaşırmıştım şekerin çok çeşidi var ve herkeste farklı etki gösteriyor kendinize göre ayarliyacaksiniz artık
Yhanne Melike_4949 benim gece yediğim bir avuç kadar var yok salkım üzüm diyetisyenimin dediğine göre 8-10 saat açlığima etki etmişti düşünün artık sizinki meyve şekeri de değil o yüzden eder bence Melike_4949