AyiPeddington güle güle kullanmak nasip olsun insallah ben çok pasifim bu konuda ne koyacagim aklima bile gelmiyor 2. Gebelik 34 hafta canta daha hazir degil 😂😂
Doğum çantası listesi hazırladım bakmak isteyen
AyiPeddington Böyle liste halinde uzun gibi duruyor ama gerçekten önemli şeyler, Eksiği var fazlası yok gibi geldi bana. Ama soğan konusunda şaşırdım, yara olmasin diye göğsünüze süreceğiniz soğanın kokusu bebeği rahatsız edebilir, meme reddi yaşayabilirsiniz, cildinize vereceği zarar cabası.
_Abdullayeva5_ Oğlumu Bakıda dünyaya gətirmişəm, heç elə bir şey yoxdu, mən çantamı aparmışdım, sadəcə tibb bacısı gəlib istəyirdi paltarı, düzdür özləri geyindirir amma istəməsən özün də geyindirə bilərsən uşağı, o sadəcə anaya dəstək üçündü 😊
AyiPeddington valla güzel liste bencede, çöp poşeti yerine kirliler için kirli çamaşır torbaları oluyor onu dusunebilirsiniz, önlük yerine de muslin veya penye ağız bezleri çok yeterlidir. Eksik olacağına fazla olması her türlü iyidir arabayla dönulecej sonuçta
LamiyaCetinkaya hə mən bilmirəm mənə deyirlər ama mən kiməsə qulağ asan deyiləm öz bildiyim yoldan gedirəm aparacam özüm 😂siz Bakıda hansı xəstəxanada olmusuz özəl ya dövlət?
_Abdullayeva5_ Dövlətdə olmuşam, Qarayevdəki hansı idi 7 nömrə ya da 5 nömrə deyəsən. 3 gün normalda qalırsan bizdə, ona görə burda yazılanlardan daha çox şey lazım olacaq 😁
LamiyaCetinkaya mən Respublika klinik xəstəxanasına gedirəm orda olacam insAllah Allah qismət eləsə amin normal olmağ istiyrem ama vəziyyəte baxılacağ hekim gorey ne diyecey hele var məndə. Hə mən dolduracam çantamı 😂😂😂
_Abdullayeva5_ mənim sancim tutsa çatana kimi yolda olacağ uşağ 1 saatlığ yoldu bizim qaldığımız yerdən ora kimi😂😂😂
AyiPeddington bence tam ideal liste eksik olmaktan sa fazla olsun fazlasını atacakmıyız eve gelecek 😂 nescafe kahve de koyun bence banada bi arkadaşım dedi sezaryandan sonra içiliyor diye kulplu cam bardak koydum çatal kaşık koydum sadece yemek saatlerinde mi bişeyler yiyicez gece uzun herşey yiyebiliriz 😂 benim liste daha doluu 😂
AyiPeddington şimdiden hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah 🥰 ❣️
Evremoz bende kahve makinesi görünce ben mi yanlış okuyorum dedim 🤣🤣
azragonul e bı tık aynen
azragonul bak kuzum çocuk hastanede buyumeyecek evet ama bu çocuğun kakası dışına çıkacak yeri gelecek kusacak bol.bol al ne kendin rezil ol ,ne yanında kalacak olanlar marur olsun. Koy bebeğim bol bol nolacak sanki. Bak ilkmis gebeliğin ,benim üçüncü olunca artık birazda tecrübe var kullanmadigin geri gelir sıkıntı olmaz ☝️💜💜💜💜
Bircan67 Hah yaaa bana bunlarla gelin arkadaş 😂 kesinlikle katılıyorum yeminle onları da koyacam aslında da linç yememek için yazmadım buraya 😂 neskafeyi iyi hatırlattın kuzum ekliyorum hemen evdeki listeme💜💜 tenkuuu
LamiyaCetinkaya hayır hayır cilde zarar vermiyor birde bebeğe asla tattirmiyosun emzireceginde ılık suyla ıslatılmış bezle iyice temizliyor annem onunla yara sorunu yasamiyosun. Soğanın antiseptik özelliği varya. Daha başlangıçta koruyor
Hiç meme vermeden surcen ama
Kahve makinesine ne gerek var ki 7/24 açık cafetarya oluyor zaten.
AyiPeddington bencede çok tatmin edici soru işareti bırakmayan bir liste gönül rahatlığıyla ekran alıp o dönem gelince listeye bakarak hazırlayabiliriz 👏
adatuna rezene çayı vs demlemek için sıcak su lazimya hani aşkım. Bunlar sütü daha çabuk indiriyo. Listeye yazmadım ama içine atacağım bal, kupa , kaşık,press demleme kupası , neskafe de eklendimi bu kar en gerekli seyler
Rumeysaglnin 😌🤗😘😘😘😘😘😘
Evremoz iyi de haatanede kac gun kalincagi belli olmaz ki belki bi problem olcak doktor yatircak bi kac gun sezeryan dogumda zaten buyuk tuvaletini yapmadan cikarmiyolar diye biliyorum oldu ki yapamadi kadin nolcak mecbur kalcak hadi onu gectim normal dogum yapcak bi kadin belki 3 gunde dogurcak belli olmaz benim abimin esi 4 gun sanci cekti 5. Gun sezeryana alindi bebek gelmeyince o sekildede iki gun kaldi. Yani demem o ki tedbirli olmakda fayda var ben şahsen makyaj malzemesine varana kadar sampuan ne bilim kulaklik dahi goturmeyi dusunuyorum sanci cekerken rahatlatici muzik iyi gelebilir mesela😉😉 yani bence cok degil sizde yorum yaparken bence abartmissiniz ama neyse 😂