MorKelebek54 ben 21 haftalık öğrendim bebeğimi. Şöyleki kızım oğlan bebesinden daha hallice ve yorgunluktan mı bilemem anlamadım. Bir gün uyuttum elimde evde, yemekleri falan kitlemişim ona koltuğa uzandım dedim aşko be bana bir su çak susadım, getirmeye kalktı. Uzanıyorum bende. Kabızdım ve dulcosoft içmiştim bir şey hareket etti içimde. Dedim suyu siktir et git test al. Ne testi dedi bebek var içimde hissediyorum dedim. Yav saçmalama kaç aylık ki varsa bile hissedeceksin dedi (regli oluyordum jdjdjdj) dedim git al şu testi dellendirme bebem uyancak. Sonra gitti 60 tl çöpe şüpheye bak falan diye diye geldi hala söyleniyor ama negatif çıkacak teste para verdik korunuyoruz biz vs. Tuvaletten salona gelene kadar test pozitif çıktı ve ev 1+1 yani saray yavrusu değil gvhjkkl ertesi güne randevu aldım ben şey bekliyorum 12 haftalık desin falan, dedıkı doktor sen son regl tarihinden eminsin dedim heeee noldiii, dediki 21 haftalık bu kdkdkd çıktım ağzım beş karış açık kocama bacaklarını gösterip lan 21 haftalık bu dedim bana diyoki 21 günlük mü yerim dmdmdmdkdbek dedim lan hamileliğin yarısını geçirmişim 0 belirti ile sen ne diyorsun? Yarısı mı dedi oturdu hesapladı e bu doğacak dedi, dedim evet. Sonuç ; şuan sanki 5 aylık hamile gibi hissediyorum öyle rahatım ama çocuk 34.haftasında yani dldödöld doğdu doğacak dkdkdkdk sonradan girip herkesi solladım.