NewMomm1
-Ozlem58-
MorKelebek54
Maalesef dünyada sadece İslâm mensubu kişiler hamile kalmıyor, herkes kendince bir açıklamaya sahip, ateistler bilime dayanır müslümanlar Allah’a Hristiyanlar tanrıya, satanistler (kedi kesen grup değil bunlar, kedi kesenler aslında iblis tapar) şeytana yada kendi deyişleriyle enkiye, Yahudiler elohime bağlar. Ama mesela ben kucağıma aldığım o ilk an kendimi kutsal hissetmiştim. Dedim ki ben öyle bir gücüm ki yani öyle bir güce sahibim ki bu çocuğu içimden çıkardım ve koynumda. Amacım saldırgan tavır değil, hislerimi anlatmak. Mesela eşim ve babası namaz kıldıktan sonra dua ettiler falan herkes evlere dağıldı. Bende tütsü yaktım, mum yaktım güzel niyetlerle medite olup huzur sağlık mutluluk ve çok güzel bir ömür diledim evrendeki tüm tanrı ve ya tanrılardan. Eşimde bizim yanımızda benimle varlığımıza birliğimize ve kızımıza şükür etti. E bende dua okunurken başımı örtmüştüm mesela. Saygı budur. Hangi akılla diye sorgulamak değildir. Ve yine diyorum ben annemden babamdan öğrendiklerim ile bu yolu seçmedim. Ben oturdum Allahın 4 semavi dini (hak din son dakika islam oldu ama diğer 3 dinde ona ait bu gerçeği unutmayın) olan islamı Yahudiliği Museviliği hristiyanlığı araştırdım kitaplarını okudum, üstelik 1 değil bir kaç çevirmenden. Anneannem en çok Elmalılı Hamdi Yazır severdi, bende en çok anneannemi Kuran’ın mealini sadece Elmalılı Hamdi Yazırdan 30 kez okumuşluğum var. Hatta komik ama eşime evimden Kur’an getirdim hani biri gelir ibadet için okumak vesaire ister diye, içindeki notları görünce şok olmuştu. Ders çalışır gibi çalıştım ben. Kuran’ın ilk ayeti gibi okudum. Çok okudum. Arapça değil üstelik. Anlamadan geçmedim yani.