Minikkelebegim13 Merve-metin hadi bakalım inşallah gebelik belirtileridir🙏🏻 bende bugün şuanlık belirti yok 😊
Deletedmon_98 Minikkelebegim13 benim içime sen hamilesin gibi doğuyor varya hadi bakalım çok az kaldı inşallah güzel haberlerle gelirsin 💖💖💖🤲
Merve-metin Minikkelebegim13 inşallah canım 🙏🏻 Bazılarında hiç belirti olmayabiliyormuş benim ablam hamile olduğunu hiç düşünmedi bile adet günü olmayınca test yapayım dedi öyle pozitif gördü düşün 🙏🏻 Hemen olumsuzluğa kapılma canım hayırlısıyla bu ay güzel haberler alırız 🫶🏻
Minikkelebegim13 Bussra_1809 idrara sık çıkma bazılarında belirti olabiliyormuş canım ama test yapmadan bilemeyiz ☺️
Bussra_1809 Minikkelebegim13 benim başımdan bundan 2 ay önce yine bi gebelik geçmişti ama malesef düşük yaptım 8 haftalıkken aynı ondada böyle sık idrara çıkıyordum
Minikkelebegim13 Ebruebos insanın içi içini yiyor bende yapmamak için kendimi tutuyorum 😅 çarşamba yada perşembe yapcam bende ilk testimi inşallah 🌸
Ebruebos Minikkelebegim13 hiç deme ya sabah yapmadan duramıyorum ama bi kaç gün yapmam beklerim pazartesi yapayım bi 😊
Papatya_345414 Minikkelebegim13 10 11 Ekim ama yumurtlama 28 ydi o yüzden geç döllenme olabilir diye düşünüyorum
Minikkelebegim13 Deletedmon_98 Yaaa inşallah 🙏🏻 hepimiz hayırlı sevinçli haberler alırız inşallah ya 🌸🤗
Minikkelebegim13 1prensesannesi__ Hadi bakalııım en çok seni merak ediyorum canım inşallah vardır 🌸🙏🏻
1prensesannesi__ Minikkelebegim13 bende beni merak ediyorum askim insAllah bu ay hepimizin vardır bakalım su an fazla bi belirtim yok iste tek belirti göğüslerim adetime de nerdeyse 1 2 gün kaldı bi zaman gecsede ogrensek yaa hamile degilsemde gecikmek istemiyorum 2 aydir gecikiyorum cunku eger hamile degilsem gunumde olurum insAllah🤲🏻
Minikkelebegim13 Deletedmon_98 aynı şekilde bende öyleyim😂 bence günümüzde yapalım testi ben bekliyorum daha net olması için en azından tekrar tekrar test yaparak kendimi strese sokmak istemiyorum ☺️
Merve-metin Deletedmon_98 kız dur ilk denemenizmiş bu inşallah rabbim kucağını biran önce doldurur üzülmezsin hiç değilse 🙏🏻 Diğer türlü gerçekten insna yıpranıyor negatifi görünce
Deletedmon_98 Merve-metin inşallah inşallah güzelim 💖 Rabbim cuma günü hürmetine isteyen herkesin kucağını doldursun hepimiz mutlu haberler alalım,
NovaVina_ Benim de 7 günüm kaldı. Bekleyebildiğim kadar bekleyeceğim 🙈 benim merak ettiğim hic clearblue erken gebelik testini deneyen var mı ??? Var ise bat ne kadar gün kala yapabiliriz testi 🙄
Minikkelebegim13 NovaVina_ denemedim o testi ben prodoctor aldım internetten henüz onuda denemedim canım inşallah hayırlı haberler alırsın🌸
Minikkelebegim13 Merve-metin evet bazıları hiç anlamıyormuş bile o yüzden bekliyorum bakalım nasipse olur🤗
Minikkelebegim13 deniizz_ günleri düşünme düşündükçe geçmiyo benimde 10 gün vardı gün saymayı bıraktım sanırım bir hafta var şuan belki daha az☺️