Merve-metin Minikkelebegim13 günler yaklaştıkça stres daha çok oluyor ama bu sabah her zamanki gibi bel ağrısı ve ekstra sağ kasığımda ağrıyla uyandım göğüslerimde bi doluluk var çamaşırım sıkıyor gibi hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻
Bussra_1809 Merve-metin benimde bat 15 ekimm çok sık idarara çıkıyorum bu ara birde akıntım oluyor belirti mi bilmiyorum
Minikkelebegim13 Merve-metin hadi bakalım inşallah gebelik belirtileridir🙏🏻 bende bugün şuanlık belirti yok 😊
Merve-metin Bussra_1809 sık idrara çıkma belirti ama akıntı yumurtlama belirtisi de olabilir hamilelik belirtisi de olabilir ona bişey diyemeyecem ben normalde de idrara sık çıktığım için o yüzden anlayamıyorum akıntım dün az geldi beyaz süt gibiydi bugün kesildi bilmiyorum
Minikkelebegim13 Bussra_1809 idrara sık çıkma bazılarında belirti olabiliyormuş canım ama test yapmadan bilemeyiz ☺️
Ebruebos Bel ağrısı sıcak basması var şuan 🙃 pazar günü test yapmaya başlayacağım ben elimde fazla test var dayanamıyorum
Merve-metin Ebruebos bende de fazla test var geçen ay o kadar çok yaptım ki negatif görmekten yoruldum bide ne zaman test yapsam akşamına adet oluyorum bende merak ediyorum ama tutuyorum kendimi şuan ama tabi belli olmaz merakıma yenikte düşebilirim 😂😂 10.gün varsa çıkar diyorlar zaten ama çok karışık kafam
Minikkelebegim13 Ebruebos insanın içi içini yiyor bende yapmamak için kendimi tutuyorum 😅 çarşamba yada perşembe yapcam bende ilk testimi inşallah 🌸
Ebruebos Merve-metin bekleyelim biraz daha benim 9 gün kaldı çok ümitlenmek istemiyorum. Bi kaç kez yaptım erken gebelik silik çıktı ama o betam sıfırlanmamış tam galiba kürtaj sonrası 2 ay oldu ama ne bileyim ümitlenmiyorum 😊
Papatya_345414 Sağ göğüs ucu ve sol kasık ağrısı var arada kramplar oluyor karnımda, sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı, adet günümün geçmesini beklicem
1prensesannesi__ Minikkelebegim13 memem taş oldu sütyene sığmıyo nerdeyse buyudu bayagi bide cenemde kocaman bi sivilce cikiyo elleyince aciyo normalde adetin 3. Gunu falan cikardi benim adete kaldı son 3 bakalım nolcak
Minikkelebegim13 1prensesannesi__ Hadi bakalııım en çok seni merak ediyorum canım inşallah vardır 🌸🙏🏻
Deletedmon_98 Minikkelebegim13 maalesef yok :/ regldeki belirtilerim aynı 5 gün kaldı arada karnım ağrıyor ama hamilelik belirtisi sayabileceğim çok bir şey yok :( sanırım olmadı
Merve-metin Deletedmon_98 adetle hamilelik belirtisi aynıdır canım hemen ümitsizliğe kapılma bende belirti ama adette olabilirim belirsiz yani 🙏🏻 Rabbim gönlümüze göre versin inşallah ğ
Deletedmon_98 Merve-metin inşallah inşallah hamişizdir canım benim , 5 gün kala erken gebelik testi yapsam çok mu erken olur
Merve-metin Deletedmon_98 bence net sonuç almak istiyorum derseniz adetiniz bi kaç gün geçince yapmanız erken yaparsanız geç döllenme olduysa negatif görürseniz moral bozukluğu olur ben geçen ay erken yaptım sürekli negatif gördüm sonrasında adet oldum çünkü
Deletedmon_98 Merve-metin 🥹 regl oluncada moralim bozulacak of of ilk defa denedik bide benim heyecanım da üzüntüm de değişik duygulardayım 🥴
Minikkelebegim13 Bal5 Benim geçen günlerde sırt ağrım ve çok nadir kasıkta batma olup geçiyordu dün mide bulantısı vardı ama sanırım yemeği çok kaçırdım ondan olabilir😂 bugün henüz yok bi belirti yeni uyandım 😂 bat 12 ekim
Deletedmon_98 Minikkelebegim13 😂😂 bende acıkıyorum çok açlıktan bulanıyor artık şey oldum belirti varsa bile kendimi şş belirti değil bu demekten kafayı yedim 😂
Minikkelebegim13 oylesinebiri0 e var işte bişeyler☺️ gebelik olup olmadığını bilemeyiz tabi de inşallah vardır 🙏🏻
Minikkelebegim13 Deletedmon_98 aynı şekilde bende öyleyim😂 bence günümüzde yapalım testi ben bekliyorum daha net olması için en azından tekrar tekrar test yaparak kendimi strese sokmak istemiyorum ☺️
Merve-metin Deletedmon_98 kız dur ilk denemenizmiş bu inşallah rabbim kucağını biran önce doldurur üzülmezsin hiç değilse 🙏🏻 Diğer türlü gerçekten insna yıpranıyor negatifi görünce