Ebruebos Kızlar test yaptım ben negatif 😞 3 gün kaldı bata ama biraz önce kahve lekeyle karışık bi kaç damla kan geldi galiba hasta olcam. Baya belirtim vardı ama dediğim gibi kürtajdan kaynaklı adet düzenim belirtim değişti sanırım.
Meneksem Ebruebos 3 gün varmış canım bakalım inş vardır 1 günde neler değişiyor belki yerleşme kanamasıdır
Merve-metin Ebruebos kuzum sende ben gibi sabırsızsın ama hergün test yaparak kendini yıpratma 🙏🏻 Ben burada çok gördüm bir gün negatif 2 gün sonra pozitif göreni o yüzden en iyisi adet gününe kadar bekle 🙏🏻🤲🏻 Bat benim bugün henüz adet olmadım öğleden sonra hastanede işim var bitene kadar olmazsam kan vericem 🙏🏻
Merve-metin Feyzadilara yaaa çok güzel maşallah 🧿 rabbim kucağına almayı nasip etsin bebişlerini kuzum 🙏🏻
Ebruebos Merve-metin evet ya bu ay çok istiyordum gittim bi de tamamlayıcı sigorta yaptım hemen olur diye. Bu ay olmaz sanırım sonraki aya artık.
Merve-metin Ebruebos inşallah olur canım 🙏🏻 Ama acele etme yumurtlama değilde çatlama gününü biliyorsan 11.gününden sonra kan verebilirsin idrara çok geç yansıyor idrarda görebilmen için 15.günü beklemen gerekir
Feyzadilara Meneksem sık idrar acıkma ara ara sanci kasiķlarda karnım da sişlik ondan mi bilmiyorum beta 753,49
Ebruebos Merve-metin yok canım bu ay olmayacak sanırım. Bi de 6.7 gün önce bi kaç kez silik gördüm kürtajdan belki dedim ama kimyasal da olmuş oabilir. 3,4 gündür o siliklik yok testlerde