Nazli_guven_ Ebruebos benımde bat 15 dün aldım test yapayım dıye eczacı yapma dedı bekle dedı doğru sonuç almasın dedı beklıyorum şuan
Nazli_guven_ Ebruebos 3 gün çok pis bır sekılde bel agrım vardı bulantım ve mıde agrım vardı şuan iyiyim ama bilmiyorum
Ebruebos Kızlar biraz önce wcde peçetede fark ettim minik pembe leke oldu. Akıntı içinde ince pembe kan gibi. Bata 4 gün var daha hasta mı olcam yoksa? Bel ve kasık ağrısı devam ediyor hala.
Mercimekannesi-2016 Ebruebos canım benimde aşılamamın 12 günü bugün az önce wcde banada aynısı oldu ama benim biraz daha fazla pembeyle kahve karışık bi renkti anlam veremedim
Deletedmon_98 Ebruebos önceden geliyormuydu yani erken regl felan oluyormusub gününden önce belki yerleşme kanamasıdır 🤭
Ebruebos Meneksem inşallah canım bebek istediğimiz 2. Ay olmuştu benim ilki. İlk ay yumurtlamayı kaçırmışım bilmeden. 😊
Ebruebos Mercimekannesi-2016 valla benim ilk gebelikte adetten 5,6 gün önce oldu aynısı ama şimdi kürtajdan sonra reglim değişti o yüzden gebeliğe yoramıyorum. Olursa güzel olur ama 😊
Deletedmon_98 Merve-metin inşallah yarın öğrenmiş olursun senin içinde iyi olur kuzucum beklemek zorunda da kalmazsın güzel haberlerle karşılaş ❤️
Ebruebos Deletedmon_98 yok canım regliden 1 gün önce kahve leke geliyordu o zaman anlıyodum hasta olacağımı. 🙃 valla bugün sol kasığıma batmalar oluyorbel ağrısı hala devam ediyor ama ümitlenmek istemiyorum
Amanguzelyavasyuru Minikkelebegim13 Hayırlısı olsun hakkımızda bende 5 gün kala yaptim negatifi gördüm ama nedense inanamiyorum o kadar çok belirtim var ki🥲
Merve-metin Feyzadilara yaaa çok güzel maşallah 🧿 rabbim kucağına almayı nasip etsin bebişlerini kuzum 🙏🏻