Minikkelebegim13 Merve-metin Yok canım kullanmıyorum çok şükür günlük hayatımı etkileyecek düzeyde değil🙏🏻 Yarın yapıcam test diye yapmadım aklımdan geçti bi ama yok dedim yarın yapıcam😂 hem ilk idrarla daha iyi sonuç veriyor diye biliyorum
Minikkelebegim13 Merve-metin onun için yarın sabah yapayım en iyisi☺️ post açmıştı dediğin kişiyi hatırlamıyorum bende postuda hatırlamıyorum 😅 Ama inşallah beşmkide pozitif çıkar 🙏🏻🌸
Deletedmon_98 Merve-metin evet beklemek kötüsü zaten bence ben hamile olsam da zaman geçiremem bu seferde doğsun diye beklerim sürekli 😂😂
Deletedmon_98 Merve-metin benim hersey yarın son bulacak heyecanım sabırsızlığım bakalaım nolucak :D inşallah 🤭🥰
Ahsennesli Kızlarrr bat 14 Ekim.Hamileyimm❤️ 
Ahsennesli Deletedmon_98 hemen oluyor değil mi kan verme aç tok fark ediyor mu?Bilmediğim için soruyorum kusura bakmayın
Deletedmon_98 Merve-metin hayır hayır akşam yapma sabahı bekle hazır okadar beklemişken 😂 ilk uyanır uyanmaz ki daha net sonuç verir diyorlar 🧡
Deletedmon_98 Ahsennesli Estağfirullah ne kusuru canım tamamen doğal olmanı isterim burda bizde bilmiyoruz okuyarak öğreniyorum bende hep 😂 sabah aç karna verin diyorlar burda veya hastanede yine ilk uyandığımızdaki idrar ile idrar testi verin diyorlar canım 🧡
Merve-metin Ebruebos bence de yapayım da kurtulalım cümleten 😂😂 çıkmazsa eğer perşembe kan vericem 🙏🏻 Umarım silikte olsa çizgi görebilirim resim atacam zaten 🙏🏻
Gurbetkizi Ay ben mide bulantısından öldüm bugün, psikolojik mi bilmiyorum ama midem ağzımda gezdim sabahtan beri. Surekli de kasık sancısı var, normal midir bu kadarı
Yasoeso Merve-metin bu arada bı kaç gündür olan kasık ağrım kesikmisti yarım saattir sağ kasığım çıldırmış gibi ağrıyor iyi biseydir dıe umut ediyorum 🤔🙏 akintimda kesildi bi kaç gündür vardı