Merve-metin Minikkelebegim13 bilemedim ki canım ilaç filan kullanıyor musun astım için peki ? Acaba test mi yapsan bi kullanıcı geçen çarpıntım car demişti aynı gün test yapmıştı pozitif diye fotoğraf atmıştı acaba öyle bişey mi bilemedim kuzum hiç ama kim olduğunu şuan inan hiç hatırlamıyorum bi kaç gün önce post açmıştı
Minikkelebegim13 Merve-metin Yok canım kullanmıyorum çok şükür günlük hayatımı etkileyecek düzeyde değil🙏🏻 Yarın yapıcam test diye yapmadım aklımdan geçti bi ama yok dedim yarın yapıcam😂 hem ilk idrarla daha iyi sonuç veriyor diye biliyorum
Merve-metin Deletedmon_98 hahahaha 😂😂 bende harcamamak için zor tutuyorum kendimi valla beklemek çok stresli ve yorucu 😣😣
Deletedmon_98 Merve-metin evet beklemek kötüsü zaten bence ben hamile olsam da zaman geçiremem bu seferde doğsun diye beklerim sürekli 😂😂
Meneksem Ebruebos canım erken gebelik teste mi yaptım ben normal yaptım bugün çıkmadı erken mi yapsam ki
Ebruebos Meneksem prodoctor erken gebelik testi yaptım canım. Kaset testte çıkmayabilir. Benim öncekinde oncomed vardı kaset test 3,4 gün kala yaptım az silik çıktı erken gebelikte daha belliydi siliklik
Ebruebos Bussra_1809 seninki daha belirgin canım. Ben 9 ağustosta kürtaj oldum sen benden daha sonra olmuşsun.
Meneksem Ebruebos 10 dk falan bekledi bu testlerde kuruma çizgisi oluyor mu benim gözlem bakmaktan bi tuhaf oldu gözüm var gibi de yok gibi de görüyor 😄
Ebruebos Meneksem biraz sabretmemiz lazım galiba varsa bi kaç güne belli olacak ama çok sabırsızım 😂 12 li aldım testi nasıl olsa fazla diye merak ettiğimde yapıyorum.