Dryfrmzz25 ummanela aynen benimde haftaya kalp atışı için çağırdı inşallah hep böyle sağlıklı ilerler hepimizin🤲🤗
Naniklininik Rapunzel-25 bir kez gittim kan verdim birkaç gün sonra da keseyi gördüm bir daha gitmedim. Sağlık ocağına gidip kan vermeyi düşünüyorum genel baktırmadım daha
umut1103 Ygmraygn 13. Haftadayım ileri haftalar da olan anneleri de okuyorum hala aynı vesvesedeyim🥹 kucağa alana kadar da bitecek bişey gibi değil😅 Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah🙏🏾
balbadem1 Deli_hatun_7 canım selam ben 3 kez kan yaptırdım doktorum daha yaptırmaya gerek yok dedi şimdi seninkini gördüm de doktorun mu istedi yoksa sen kendin mi yaptırdın testlerini 🙂
Deli_hatun_7 balbadem1 ilk 3 ünü doktor istedi geri iki kalanını ben kendim vermek istedim kuzum çok şükür düzenli artışlar 🤲🏻🥰
balbadem1 Ygmraygn aynııı aynı ilk beta artsın diye bekledim şimdi de bugün itibariyle 670 ile doktorum daha yapma dedi 11 Ekim de gel keseni görürüz dedi ama o güne kadar sürekli vesvese daha geleli kaç saat oldu doktordan ama aklım hep düşüncelerde
Ygmraygn balbadem1 bende 649 da gittim daha yapma artıyor işte dedi tiroidin yüksek asıl senin dedi dahileyeye yönlendirdi ilacs basladım kese göründü bebek için daha erken diper ay görcez göremezsek sıkıntı dedi bekliyorum bakalım
Gmzpkr Merhaba hanımlar hepimiz aynı endişe içindeyiz Sağlıkla sürecimiz geçsin inşallah kızlarr 😇😍 Bebişlerimizi sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallahh😍
Gizemgksnmz Bediaoflas06 benim takvime göre bugün 5+6 ı ama ultrasonda kese 6+4 çıkt8 henüz bebeği göremedik. Doktor haftaya tekrar gel dedi