gamzecgr Premsesko yok merak etmeyin bı seferlikten hiç bişi olmaz ama bı daha uzun saatler aç kalmayin etkiler
Minnakkurabiyeveannesi27 Premsesko kuzum korkma doktorun ile görüş bol sıvı takviyesi alman gerekiyor endişe edecek bir durum yok gerekirse acile git serum takviyesi yapılır
Acoso Premsesko Bol su içip ketonu atabilirsiniz anlık bir durum o ve şeker ile ilgili eğer hamileyken başka sebebi yoksa 🌼 Korkmayın vücudunuzu susuz bırakmayın 🥰
Pamuk Premsesko Anladığım kadarıyla kaç gundur goruyorum çok kafaya takıyorsun herseyi benim gibi. Akışına bırak hamileliği kendine zehir etme🌸
Minnakkurabiyeveannesi27 Premsesko korkma kuzum vücudun sivisiz kalmış endişe edecek bir durum yok bol bol sıvı alımı yap ama serum kullanırsan daha makbule geçer hemen toparlarsin
Premsesko Minnakkurabiyeveannesi27 Çok teşekkür ederim ben Allah korusun bebeğe geçer bir zarar verir diye korktum
Minnakkurabiyeveannesi27 Premsesko hayır hayır sadece vücudun susuz kalmış kuzum onun belirtisi önlem al diyor vücudun sana 🙏