Premsesko Arkadaşlar bugün test verdim idrarda keton pozitif çıkmış (++) çok korkuyorum 17+2 hamileyim. Başına gelen var mı ?
Minaeyll Premsesko 8 haftalıkken ishal kusma şikayetiyle acile gitmistim idrarda keton çıktı doktor hastaneye yatış yapalım dedi ben kabul etmemistim bol sıvı tuketimiyle 1 hafta sonra düzelmişti bol bol su icin sıvı tüketin
Minnakkurabiyeveannesi27 Premsesko kuzum korkma doktorun ile görüş bol sıvı takviyesi alman gerekiyor endişe edecek bir durum yok gerekirse acile git serum takviyesi yapılır
Premsesko Minaeyll Ben bugün sabah kahvaltıda kustum herşeyi çıkardım o yüzden birşey yemeden gittim açtım o yüzden olur mu acaba
Minaeyll Premsesko bende ishal kusma olduğu için o gün hic bisey yiyemestim yüksek çıkmıştı onun bir etkisi bence. Yediklerime dikkat edip bol sıvı tüketince normale döndü
Pamuk Premsesko Olabilir bilmiyorum. Bende gebelik şekeri var 2 haftada 1 gittiğimde keton çıkıyor mu ona bakıyorlar.
Pamuk Premsesko Hayir çıkmadı da bir zarar vermiş. Şimdi arkadaş dedi açken onda da öyle çıkmış sonra düzelmiş.
Premsesko gamzecgr 12 13 saatlik açtım ve kusmuştum bayılacak gibiydim tahlil verdiğimde. Bebeğe bir zararı olur mu
gamzecgr Premsesko yok merak etmeyin bı seferlikten hiç bişi olmaz ama bı daha uzun saatler aç kalmayin etkiler