Kızlar bebeğim 36+4 de 2500 gram bana az geldi birde ultrasonda 500 gram oynadığını düşünsem 2 kiloda olabilir 3 kiloda sizin bu haftalarda kaç kiloydu 2500 çokmu az kilo olarak
36+4 bebek kilosu
Bugün tam 36 hafta oldum ve kontrolüm vardı 2550 gr dı bebişim.
Sedefibrahim 36+2 de 2923 kg dediler doğumum başlamıştı bebeğim bi doğdu 2600 kg
Hlycsr91 maşallah inşallah sağlıkla doğar
Fatoserin evet bende ondan korkuyorum 500 gramlık oynama olsa 2 kilo çok zayıf bir bebek olur aslında çokta güzel beslendim ama niye böyle oldu anlamadım
Sedefibrahim 36 da 2700
33.haftada kontrolüm vardı , 1980kg olduğu söyledi doktorum. Bebek en son haftalarda çok hızlı kilo alırmış. Daha 36dasın belki doğuma kadar daha çok alır hiç sıkma canını bence ☺️ zaten eksik bişey olsa doktorun uyarır , yemek düzeni veya beslenme önerisi yapardı.
Hazalkayaa inşallah canım ya çok sağol💕
Sedefibrahim 36da 2786kiloydu yarın gidecem tam 37haftalik olduk
Sedefibrahim daha dığumunuza var kafanıza takmayın inşallah alır son zamanlarda
Fatoserin inşaallah💕
Sedefibrahim Bebek bu haftadan sonra hızlı bir şekilde kilo almaya başlayacak zaten hemen doğum olmadığına göre bence daha alır birde kilo kafanıza takacağınız son şey olsun doğduktan sonra çok çabuk toparlanıp büyüyorlar emin ol için rahat olsun:)
Sedefibrahim 35+4 3 kg genelde haftalık 250gr civarı alıyor bebeğim. Olumsuz bir durum olsa doktorun uyarirdi bence. Rahat ol sonuçta her bebek aynı kg olmuyor.