Pinklove gulozgrr doğumdan sonra gidiyor o çatlaklar, ben bir ay oldu doğum yapalı hamilelikte çok fazla çatlamıştı göbeğim mor mor çatlaklarım vardı. Yarısı gitti, kenarlarda biraz kaldı onlar da gidiyor yavaş yavaş
Bebisannneessi gulozgrr 36+4 üm, hiç çatlağım olmadı her duştan sonra zeytinyağı her gece yatmadan önce de doktorum çatlak kremi verdi onu sürdüm, 5. Ayda başlamıştım krem kullanmaya
MelteM2cck gulozgrr bende ilk hamilelegimde herseyi kullandım en pahalısından en ucuzuna kadar. Doktorum bana annemi sordu. Annende çatlak var mı dedi. Var dedim. Çatlak oluşumu genetiktir dedi ne yaparsan yap çatlarsın dedi. Nemli tutmak için sadece bebe yağı kullan yeter çok kasıma dedi. Çatlak olacak dedi.
Dodomom En iyi çatlak kremi Güney Koreden almıştım ilk hamilelikte çatlak olmadı. 2 doğum da burda bulamadım stokta yoktu çatlak oldu . Aldım yine bulup doğumdan sonrada çatlak azaldı
Alexab Dodomom lieracla başladım 20. Haftada palmersa geçtim göbeğimin tam ortası çatladı başka yerde yok fakat çatlayınca çatlıyor buna inanıyorum artık ben. Doğumdan sonra yaptırıcam çatlakları mecbur
minikmucizeemaak Pinklove Gerçekten mi ya, yakın arkadaşım öyle korkuttu ki benim göbeğim gibi olacak sarkacak morluklar mor mor kalacak diye aklım tamamiyle o çatlaklara takıldı benimde
Aysensrkan Kendi yaptığımız kantaron yağını kullanıyorum 29. Haftadayım hiç çatlağım yok çok şükür 🥰 doktor bile şaşırdı hiç çatlamamışsın diyor
mmirzamm Aysensrkan ya bişey diyecem bazı yerlerde tehlikeli diyor gebeyken ama çok faydası olduğu da söyleniyor gebelikten sonra da çatlaklara iyi geliyormuş diye duymuştum aldım geri kullanmadım doğumdan sonra kullanırım diye ama catliyorum hayla 😏kullansam mi acaba
Feriideklc Aysensrkan bende o haftalarda seviniyordum hala çatlamam olmadı diye 33.haftaya girdim başladı çatlaklar durdurmuyorum da 😣
Aysensrkan mmirzamm ben doktoruma söyledim kantaron yağı kullanıyorum diye birşey demedi zararı olsaydı söylerdi diye düşünüyorum. Gerçek kantaron yağıysa kullanın bence. Bundan sonra oluşabilecek çatlakları önler
Pinklove minikmucizeemaak Yani her bünye aynı değil tabiki, kimisinde uzun bi zaman kalıyor gitmiyor kiminde hemen gidiyor. Ama boşuna düşünmeyin bunları gidiyor hepsi belli bir zaman içersinde❤
mmirzamm Aysensrkan gerçektir bı tanidiktan aldı eşim zeytin yağıyla yapılıyormuş zaten öyle söylemişti kadın içine ot atıyoruz sadece demişti
__mom1 Ben şuan 35 haftayım günde 3 kez falan sürüyorum kuru hissettikçe. Zaten kuruyunca kaşınmaya başlıyor kesinlikle nemsiz bırakmayın
_bubu Feriideklc çok arttı mı sonrasında 😞 bende 32 haftalığım bir başladı durmuyor çoğalıyor hiç yoktu