Merveegazann Kızlar bende bakarken gördüm ama ne demek nasıl Bi kumaş anlamadım bana biraz anlatabilir misiniz rica etsem İnternetten Bi türlü anlayamıyorum 😞
Yasemindemirtas Merveegazann ince bi kumaş canım. Yumusak. Özellikle yaz aylarında üzerini örtmek için birebir. Terletmiyomus. Dustan sonra kurulamaktan tut Üzerini örtmek kadar her seyde kullanılıyo. E bebekte falan var.
GulUmut Rasev inan yumali o qeder wey varki tek bawina ede bilmerem 😞 ona gore mawina atmag zorundayam, cunki hec terpene bilmirem bel agrisindan
Rasev GulUmut cannn hamsini olmasada agzina vuracaqi seyleri elde yu yumasanda mutleq utule men hem yuyub sora qaynar su tokurdum hsdune qurudu utuleyirdim ama indi elemrem uje 44günlukuz
GulUmut Rasev he butun paltarlarini uwag parawokuyla yumuwam ve utulemiwem 🤗 3-6 ayliglara deymemiwem hele bi de prostin falan var onlari da mawina atacam , utulemeyi de yavaw yavaw ederem 😊 dogulannan sora da InshAllah eyni sekilde her seyini utuleyecem
kdrt Yasemindemirtas e bebekteki büyük canım 110a 110du sanırım ben iki tane aldım ve 60da yıkadım tenine temas edecek diye yine de hiçbir şey olmadı ☺️☺️