GulUmut Acaba muslin ortuleri nasil yikiyorsunuz? Elde yikama mi yoksa makinede de yikana biliyor mu?
Bskrt GulUmut desenlern rengi solabilir belki ondan demiştir Ama elde yıkamayla olmaz yani bebek bu çiş değer, kusar falan mecbur makşneye girecek
Yasemindemirtas GulUmut makineye atınca kumas çekebilir belki. O yüzden demistir o kumaslar öyle oluyo.
GulUmut Bskrt Yasemindemirtas mecbur makinaya atcaz artik, hic olmazsa 30 derecede yikayim bari, bakalim noluyo
Ecehan Makinede desenleri solarsada o firmanın ürünlerini kullanmayın bence kumaşa nasıl dandik boya kullanmışlar ki hemen soluyor bebeğin cildine ne yapmaz
GulUmut GamzeTopluKk 3 tane 115x115 aldim instagram sayfasindan 🙂 cok tatli lardi ama iste aldiktan sonra satici elde yikayin dedi 😀
GamzeTopluKk GulUmut AliExpress ten bende baktım ama almadım henüz , 5 tane filan yeterli olur heralde
GamzeTopluKk Yasemindemirtas yok herhalde boyutuna bakmadım daha .. AliExpress ten alanlar memnun mu acaba
kdrt Yasemindemirtas e bebekteki büyük canım 110a 110du sanırım ben iki tane aldım ve 60da yıkadım tenine temas edecek diye yine de hiçbir şey olmadı ☺️☺️