nunusmom Papatya_00 bnce doğru değil kızıma hamşeyke hep aynaya baktım 😂 2 yaşına kadr babasına benzedi yenş yeni bana benzemeye baslıyor 😂
DENIZ_55 Papatya_00 bilemem benim 4 çocuğum var 4 ded bana benzer kizim aynı ben kaderi benzemez inşallah şuan 5 hamileyim bu kime benzer Bilmiyorum nasip diyelim ama şu var kimin çocuğunu kinarsan onun çocuğundan daha kötü olur bunu unutma 🥰🌼
Miran41 Papatya_00 ben eşimin gözlerini çok beğeniyorum. İnşallah gözleri ona benzer dedim ama bana benzedi
Fuhrer Papatya_00 2 ay oldu doğum yapalı bir kızım oldu kendimi kopyalamisi diyebilirim. 😅 babasından sadece el ve ayak parmaklarını almış
mervemurat16 Papatya_00 detaylıda aldığım fotoya göre kızım aynı babasının küçüklüğü bakalım doğuncada aynımı olacak yoksa değişir mi bilemem🙈
Fuhrer mervemurat16 detaylıda aldığınız fotoğrafta nasılsa doğduğunda da aynı tip ve şekilde oluyor 😅😅😅😅
Zehrabal1 Papatya_00 hamileliğim boyunca bı sürü kişiye sinir oldum . Eşim hariç herkes diyebilicem kadar . Ultrason fotoğrafina bakarsan tümüyle babasına benziyor