Papatya_00 Kızlar bebek şuna bakrsan ona benzer kimden nefret edrsen ona benzetmiş doğrumu sizce kız baba benzermis hala benzermis fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim ☺️🌸
srgl3362 Papatya_00 henüz doğurmadım kızımı ama ultrason fotoğrafında bana o kadar benziyor ki ağız burun göz komple ben 😍🥲😂
Nurr_22_22 Papatya_00 benim kızın ufaligi bana benziyor ama her gören ilk etapta anneme benzetiyor 9 ay kadını gördüm normal 😁
Papatya_00 teacher-mom21 bide ilk tekmede kime bakdiyaan ona benzeymis 😁 bu yüzden kafam önümde geziyorum
Elif5329 Papatya_00 gerçekten ilk tekme attığında kim varsa ona mı benziyomuş 😭😭 kaynanama benzemesini istemiyorum yaa 😭😪
Papatya_00 teacher-mom21 bakalım bende utrasyonda eşim birazda bana benzettim çok belli değildi dudak eşim benziyr ana burnu ben küçücük du ama eşim tarafı hepsi görümcem benztyr hep eşime bakdim insllah eşim benzer
Papatya_00 Tugbazdmr ayy masllah prenses bende eşime benzerse ne guzl olur eşimin gozleri çok bakdim hayrlisi 3 ay sonra bakcaz
boz-elaa Ultrasonda doktor esime benzetti esimin babasi da kendi tarafina benzetti ama kendi bebeklik fotografimla yan yana getirince gercekten bana benziyor bakicaz artik insallah annesine ve babasina benzer alakasiz kisilere benzemesin 😂
LavinsMom Papatya_00 onu bilmiyorumda ultrasondan bakinca doktor bana benzetiyor oglusumu. Ama esimin akrabalari esime benzetiyor 🤣 esimle ben benziyoruz zaten tek fark ben esmer o beyaz tenli. 😄 Ortaya nasil birsey cikicak merak ediyorum.
Papatya_00 LavinsMom bende esmerim eşim beyaz tenli bende eşime çok bakdim umarım ikimize benzer başkalarına değil
Beggg LavinsMom öff bizde de eşimin bir kuzeni var her gördüğünde özellikle aynı sana benzeyecek vs diyip duruyor ne ultrason fotosunu gördü ne bir şeyini😅 biz de eşimle çok benziyoruz ikimizin karışımı bir şey olacak zaten de bakalım nasıl olacak😅
Deletedmom_116 Papatya_00 valla yalan derdim ama kocama çok baktım hamileyken kocamda kocamcilardanim aynı kocama benziyo oğlum şimdi bide babası gibi tras ettik 😂😂aynisi
Papatya_00 Deletedmom_116 masllah rabbim esirgesin evladını bende çok eşime bakdim baklim 🌸 3 ay kaldı
busesen Papatya_00 hurafeleri bilmiyorum ama bir tek detaylı ultrasonda yüzünü görebildim oğlumuz olacak ve tamamen eşimin kopyası 😂