Merve-metin Cinarsaitinannesi kan vermedim henüz ama ben tam adet günümde yumurtlama gördüm kan versem çıkmaz diye düşünüyorum daha bugün 7.gün çünkü 12-14 arası belli olurmuş ondan bekliyorum canım daha
Cinarsaitinannesi Merve-metin evet canım biliyorum yorumlarını okuyorum çok heyecanli ya beklemek evet 7. Gun erken varsa bile cikmayabilir bence 10. Gun kan ver belki erken belli olur
Rbia3 Merve-metin hayır yapmadım ama adet ağrısı gibi bel ve kaşık ağrım çok oluyor bide akıntım çok yoğun
Sev_sevda Merve-metin 2 gün oldu gecikme belirti normalde adete yakn gögus sertleşmesi olurdu bu ay olmadı bide mide bulantısı oldu hafif ama test negatif
Merve-metin Cinarsaitinannesi evet canım ondan bekliyorum ama beklemek çok stresli yaaa 🙈 en ufak şeyde acaba belirti mi acaba hamilemiyim diye düşünmeden edemiyorum 🙈Rabbim hakkımızda ne zaman hayırlısıysa o zaman nasip etsin inşallah 🙏🏻
Cinarsaitinannesi Merve-metin amin kuzum amin inşallah senin ki bu ay tutar inşallah bir sonraki ayda biz yetişiriz sana inşallah 🤲 diziye falan başla çok düşünme biraz daha beklemen lazım
Merve-metin Cinarsaitinannesi amin kuzum inşallah 🙏🏻🙏🏻 Zaten çalışıyorum akşama kadar aklıma gelmiyor akşam eve gittiğimde bazen aklıma geliyor onda da hep acaba mı diyorum😅 hayırlısıyla güzel haberleri almak nasip olur canım
Cinarsaitinannesi Merve-metin çalışıyorsan çok iyi iş yoğunluğu biraz unutturur hayırlı haberlerini bekliyorum bizi de haberdar et inşallah
Merve-metin Sev_sevda aynen canım en iyisi pazartesiye kadar bekle bence de kan verirsin o zaman net sonuç çıkar
Merve-metin Cinarsaitinannesi evet canım yoğun olunca pek aklıma gelmiyor zaten inşallah güzel haberler alırsam hemen haber vericem canım🤲🏻