Merhaba sevgili anneler🌷 Biz 8 ayın sonunda hamilelik haberi almıştık geçen ay. Sevincimiz 2 gün sürmüştü. Çünkü kimyasal gebelik olduğunu öğrenmiştik 2 gün sonra. Ama o 2 gün evimizde bir şenlik, bir huzur vardı. Eşime hamilelik haberi verdiğim video, o anki heyecanım tarifsiz. Sonra çok üzüldüm. Mutluluğum tavanken bir anda yerlere düştü. Bu ay yine hamilelik haberi aldım. Çok erken belirtileri hissettiğim için 3 haftalıkken anladım hamile olduğumu hemen değerime baktırdım hamileydim ama değer düşüktü çünkü reglimden 5 gün önceydi. Heyecanlanmadım, eşime söyledim direkt, bu sefer bir şenlik havası yoktu, bekledik. Yine kimyasaldır diye korkuyorduk çünkü. 5 gün sonra değerim güzel artmıştı, 2 gün sonra yine artmıştı. Doktora gittim keseyi henüz görmedik ama şuan 5+2 hamileyim. Ama heyecanlanamıyorum. O geçen ay hamilelik haberi alınca havalara uçan ben değildim sanki. Şuan hep bir korku var içimde. Kimyasal gebelikten sonra çok şey öğrendim çünkü dış gebelik, kalp durması vsvsvs…. Cehalet mutlulukmuş gerçekten. Çok şey bilmek iyi değilmiş. Ama heyecanlı ve mutlu günler geçirmek isterken daha da donuk ve korkulu günler geçiriyorum. Sevinemiyorum çünkü ya yine üzülürsem fikri hep beynimin içinde…. Buraya dökmek istedim her şeyi. Belki rahatlarım diye❤️🩹
Kimyasal Gebelik sonrası hamilelelik
ummanela umarım güzel haberler alırsınız😍😍ben de kimyasal gebelik geçirmiştim dr um sonrasında sağlıklı gebeliğe hazırlayan durum korkulacak birşey yok demişti. Birde değerleriniz 2 günde bir güzel artış gösterdiyse korkmayın🙏🏻kimyasal gebeliklerde düzenli artış olmuyor. Birde tavsiyemdir böyle durumlarda kimseye birşey demeyin çünkü herkes çok biliyo herşeye yorum var, internet ise felaket tellalı
ummanela aynısı geçen ay basıma geldi 2 yıldır istediğimiz için ailemize video ile söyledim eşime söyledim video ile 4 ğün o kadar güzel geçti ki benim için. 4 gün sonra o kadar ağladım ki.. sanki bir daha olsa bu kadar mutluluktan ağlamayacaks yine aynı seyleri yaşayaçağım diye çok korkuyorum bebek kalp atışını duyayım öyle söyleyeyim herkese diye bile düşünüyorum. Ama insan bekleyemiyor keske yeniden yaşasam Allah sağlık versin bebeğinize 🤍❤️
ummanela
Bende yaşadım kimyasal. Sonrasında hemen yine hamile kaldım Allah’a şükür sağlıklı ilerliyoruz. Sizin içinde güzel ilerleyecek inşallah 🙏
YeniAnne_25 çok şükür🤲🏻 Rabbim bebeklerimizi sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin. Doktorum bana da hemen hamile kalabilirsin demişti ama etrafımda ardarda kimyasal gebelik yaşayan çok kişi de vardı. Bunları duyunca sanırım biraz korku saldı beni
ummanela çok geçmiş olsun geçen sene bnde yaşadım ilk gebeligimdi üstünden tam bir sene geçti şuanda tekrar hamileyim Allah isteyen herkese omurlusunden sagliklisan nasip etsin inşallah
Eminegksln Amin İnşallah🤲🏻🤲🏻 Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin🤲🏻
ummanela ilk kaç değerle öğrendiniz yumurtlamadan kaç gün geçmişti
Dryfrmzz25 reglime dört gün vardı 33,72 ile öğrenmiştim sonra reglimden bir gün sonra 400lere çıktı, iki gün sonra da 1000