Bussraablg umrumdadegil herkes çok öneriyor bence de gerekli bir ürün yatağından koyabilirsin e bebekte 200₺ gayet makul ve ihtiyaç giderilir 🤭
Baharoloji umrumdadegil ben iki bebeğim de de kullandım başı yüksekte olduğu için kusarsa falan aşağıya akar diye aldım daha rahat uyuyorum tavsiye ederim
minikmucizeemaak umrumdadegil Ben babynest aldım beşiği küçük içine de koyarım diye, sonra mutlaka al diyenler oldu çevremden reflü yatağını trendyoldan kuponla 195 tl ye aldım canım
umrumdadegil acilicigkofte kiraz çekirdekli falan diyorlar gerek var mı o kadar yoksa düz bişey iş görüyor mu
Nisis umrumdadegil evet hala var ınstagramdan bugunevimenealdim sayfasını takip edin kupon tanimlaninca haber veriyor
sselinn umrumdadegil bence çok gerekli. Bebek memede uyuyup kaldığında uyanmadan yatırmak gerekiyor. Dümdüz yattığı zaman midesindeki süt ağzına geliyor. Ama reflü yatağında mide aşağıda kafa yukarıda kalıyor. Ben kullandım tavsiye ederim
minikmucizeemaak smnbr Hemen bakayım bu arada güncel fiyatı 323 tl 100 tl kuponu var ben hem indirim hem kupona denk gelmişim 😂 Bu canım
sselinn umrumdadegil ben dolap uygulamasından 2. El aldım. Kılıfını ve süngerini yani tamamını makinede yıkadım. Üstüne de müslin örtü sererek yatırıyorum zaten. (Sıfır alsam da o şekilde kullanırdım) Çok uyguna almıştım ama şu an fiyat hatırlayamadım