Ceylankayra Neslihankoksal yok hayır hicbisey demedi normalde özele gidiyorum bu seferlik devlete gıdım dedim gittim pek ilgilenmedi açıkçası bilemiyorum
Leyla1993 Neslihankoksal doğum kanalına girdiyse eğer artık doğum baslamisdir demekdir.cunki artık aciklikda başlıyor 1 2 3 sm den 10 na kadar 10 da doguruyorsunuz.
Leyla1993 Neslihankoksal doktor sana öyle demiş yani doğum başlamamış demekdir.acikligina bakmaga gerek bile yok.
Leyla1993 Neslihankoksal her an gire bilir kanala o hazır orda zaten.simdide ola bilir yarında.zaten hiss edeceksin hemen.sancilar baslayacak
Nazalex Neslihankoksal benim baş aşağıydı iki hafta önce bir haftadır dediğim egzersizleri yaptım bu hafta girmiş. Ama merak etmeyin önemli olan baş aşağı olması. İnmesi çok daha kolay
Eboz Seh999 Kiz benimki girdi o zaman yumusama olmadi suniyedim acilmadi sezeryana gittim pozisyonda almisti
Eboz Seh999 musait dedi doktor4 kiloya kadar yapabilirsin dedi acilmadi ne yaptiysam merdiveleri kosa kosa indim ciktimdi kismetde sezeryan varmis
Zeynepli12345 Neslihankoksal 3.750 gramdı daha da alırdı ama son 37. Haftadadan itibaren yememe dikkat ettim bebek daha fazla kilo alırsa sezeryan olursun Normal doğum yaptırmam demişti doktor. Bebek gelmeyince yine sezaryen oldum mecburen
Dogaclk Neslihankoksal 3 bucuk kg dogdu. Son haftalarda kilo artisi olmamisti doktorun soylemesine gore.