Neslihankoksal Kızlar 39+4 haftalık hamileyim bebeğin başı aşağıda fakat daha doğum kanalına girmemiş. Doğum kanalına girdikten kaç gün sonra veya da kaç hafta sonra doğum olur biliyor musunuz?
Dogaclk Neslihankoksal hiç belli olmuyor. Benim 40+6da doğdu kızım. Sancılar açılma kanala girme hepsi aynı anda bir günde oldu. Sabah başladı akşam doğurdum.
Zeynepli12345 Neslihankoksal Benimde girmemişti 40+4 de mecburi Sezeryan oldum . Ama aniden girip doğumu başlayanda oluyormuş
Seh999 Eboz bebek kanala girmediyse açılma olmaz zaten. Bebeğin kanala girip rahim ağzını yumuşatması lazım
Neslihankoksal Seh999 Seh999 şurada 3 gün sonra 40 hafta olucak kanala girdikten bi kaç gün içinde doğum olur mu ki çünkü bebeğin kilosu da 4 e çok yakın
Ceylankayra Neslihankoksal aynıyız baş aşağıda ama kanala girmiş mi bilmemem kilosu 3.800 en son gittiğimde kanala girdiğini nasıl anlarım çok baskı hissi var
Neslihankoksal Dogaclk anladım ya ben intenette kanala girdikten 2 4 hafta sonra doğum olur diye okudum da ondan sordum çünkü 2 hafta bana çok zaten 40 a girdim oldum
Dogaclk Neslihankoksal 3 bucuk kg dogdu. Son haftalarda kilo artisi olmamisti doktorun soylemesine gore.
Nazalex Ceylankayra nefes alma ız rahatladıysa mideniz yanmamaya başladıysa bebek aşağıya inmiş demektir.
Eboz Seh999 Kiz benimki girdi o zaman yumusama olmadi suniyedim acilmadi sezeryana gittim pozisyonda almisti
Zeynepli12345 Neslihankoksal 3.750 gramdı daha da alırdı ama son 37. Haftadadan itibaren yememe dikkat ettim bebek daha fazla kilo alırsa sezeryan olursun Normal doğum yaptırmam demişti doktor. Bebek gelmeyince yine sezaryen oldum mecburen
Neslihankoksal Ceylankayra peki kilosu hakkında birşey dedi mi doktor bana artık hamur işlerine yüklenme kilo fazla almasın artık dedi
Ceylankayra Neslihankoksal yok hayır hicbisey demedi normalde özele gidiyorum bu seferlik devlete gıdım dedim gittim pek ilgilenmedi açıkçası bilemiyorum