SenaDikkaya 5+3 teyim dün kahverengi akıntım geldi , biraz önce de kanamam geldi. Yerleşme kanaması gelen var mı acaba endişelendim de
Mrvslcht SenaDikkaya benim gelmedi ama çok yogunsa kırmızı ise bi doktora gitmeni öneririm umarım bişey yoktur
mervemurat16 SenaDikkaya gebelikte olan hiçbir kan normal karşılanmaz hemen doktorunuza gidin yerleşme kanamasıda olabilir düşük ihtimalide olabilir doktorunuz ultrason ile kontrol etmeli
Slnaycn SenaDikkaya doktora git canım maalesef benim kötü bir durumun olmustu bu şekilde ihmal etme geçmiş olsun
Mommy15 @SenaDikkaya Benim de kahverengi lekelenmem olmuştu 7 haftalıkken doktora gittim progestan vermişti kullandım düzeldi bir daha olmadı ama mutlaka doktora gitmelisin bence umarım bir şey yoktur gönlünü ferah tut
pandasever SenaDikkaya gebelikte hiçbir kanama normal değildir..benim Dr m yerleşme kanaması diye birşey olmadığını hep soyler. Direk Dr a gidin riske atmayin
Starkmama21 SenaDikkaya doktora veya acile git hamilelikte hiç bir kanama normal değildir seni korkutmak gibi olmasın ama benimde 5 haftalıken aynı sorun olmuştu ve bebeğin gitmişti umarım senin öyle değildir ama git
Ozge2206 SenaDikkaya hamilelikte hiçbir kanama normal değildir acile gidin lütfen düşük tehlikesi olabilir progestan başlanmalı öyle bir durumda. Geçmiş olsun
SenaDikkaya Mommy15 acilden geliyorum 20 test istemişler beta istemişler şuan tekrardan kan verdim sinirden cıldırıyorum ve kanamam arttı daha da panik olmaya başladım
SenaDikkaya SenaDikkaya ultrasondan baktı keseyi göremedim dedi gözükmeyebilir beta 2000 e kadar dedi alttan muayene eder diye düşündüm etmedi beta değerimin aşınmasısınız söyledi tekrar kan vermeye gitmek zorunda kaldım