Mylove47 selverg bende 38+2 deyim çatıya daha bakmadı doktor belkide bakmaz belli olmaz da bugün gitcem doktoruma bakalm ne dicek
Minik-anne06 selverg gozunuz aydin 3 gune 1 dustu kontrol benim ya hic bisey yok yoruldum hastane yollarinda
Hhbnhbnjvv Kizcelerimmmmm rica ederim canim bu haftalarda artık hem bebek hem vucut kendini doguma hazirliyor
selverg Cerenbelisx hayır benim canım acımadı eğer kendinizi kasarsanız acır kasmayın 1-2 dakika bile sürmüyor
Ebebe selverg 37+6 yarın kontrole gideceğim. 4 gün önce suyum sızdı diye kontrole gittiğimde çatı muayenesi oldum hem de kendi doktorum değildi biraz gerilmeme rağmen çok acımadı. Çatı müsait açıklık yok su iyi beklemedeyiz.
selverg Avril dün saat 6 gibi suyum geldi hiç açıklığım sancım olmadığı için doktorum mecbur bebişi riske atmamak için sezaryene aldı, spinal sezaryan oldum Şuan hastanedeyiz çok teşekkür ederim Allah razı olsun
selverg Kizcelerimmmmm çok istedim normal doğum ama suyum geldi açıklığım sancım olmadığı için bebeğim sağlığı açısından mecbur spinal sezaryen oldum
AdelinaAybars selverg o kadar sevindim ki kuzummm Rabbim analı babalı büyütsün nasılsınız nasıl geçti ❤
selverg AdelinaAybars zor oldu zorunlu sezaryan oldu maalesef ama şuan ikimizde iyiyiz şükürler olsun 🤲❤️