akyol selverg evet iki gün önce yaklaşık bi yirmi dk adet sancısı çektim bende. Gece dönerken ağrıyor kalkarken ağrıyor ikinci gebeliğim ama ilkinde hiç çekmedim bu acıları bu beni baya hırpaladı🤦😄 Allah yardımcımız olsun sağlıkla kucağımıza alırız insaAllah yavrularımızı 🤲
selverg akyol akyol benim ilk gebeliğim bazen düşünüyorum da gerçekten çok çok zormuş.. hala mide bulantılarım vs devam ediyor birde üstüne bunlar eklenince baya bir yoruldum artık 🥲 bir an önce sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım inşallah 🙏 sizin cinsiyetiniz ne? En yakın sizleyiz aramızda 1 gün var doğurursanız haber verin mutlaka 😂
akyol selverg Bende ilk hamileliğimde bulantıdan bayağı bir çekmiştim bunda da 23. Haftada son buldu bulantı. Ama 30. Haftadan sonra ağrılarım baskılarım arta arta devam etti. Cinsiyetimiz erkek. Erkek bebek aşağıda olur zor olur diyorlar bilmiyorum onunla mi alakalı ama ilk çocuğum kız. Onun hamileliği bulantı hariç çok kolay geçmişti bunda her günüm ağrılı sancılı 🤦😄 bakalım hangimiz önce doğuracaz 🤗 sizde haber verin doğum yapacak olursanız. İnsaAllah güzel doğum hikayelerimiz olur 🤲🌸
Bebisannneessi selverg 36+3 bebeğim dönmüş ama daha kanala inmedi, çatı muayenesine gire doğum şekline karar vericez, normal olursa gittiği yere kadar bekleriz dedi doktorum, herkese hayırlısıyla kurtulmak nasip olsun inşallah
selverg akyol Mlsfcr Minik-anne06 AdelinaAybars Sltnbyzt Avril Kızlar doğurdum 🥹🥹🥹🥹 Kizcelerimmmmm n23 Yeniumutlar Bebisannneessi Mlsfcr
Minik-anne06 Neslihankoksal yarın öğrenicem en son sırtı dönüktü insallah döner cok hareketli bir bebek
Kizcelerimmmmm Neslihankoksal yolk canım r4 buçuk da sezeryan diyor devlet sanırım bu gidişle de sezeryan olacak gibi duruyor neden 40 hafta olduk 42 haftaya kadar yolu var diyo doktorlar
Sltnbyzt selverg öyle gerçekten Rabbım sağlıklı bir şekilde doğurup kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Kizcelerimmmmm Hhbnhbnjvv ayy teşekkür ederim canım valla korkuyordum bişey mi olacak diye için rahatladı
Mlsfcr selverg 37+3 teyiz Çarşamba günü kontrole gittim makat gelişti bu hafta tekrar gideceğim eğer dönmemişse 10 ekime gün verdi doktor benimde panik atağım var korku heyecan stres herşey birbirine girdi ama olumlu olmaya çalışıyorum hakkımızda hayırlısı olsun
Avril selverg ay gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün 🥹💙🙏🏻 Nasıl geçti? Ağrın sızın var mı? Bebiş nasıl?
selverg Kizcelerimmmmm çok istedim normal doğum ama suyum geldi açıklığım sancım olmadığı için bebeğim sağlığı açısından mecbur spinal sezaryen oldum
Hhbnhbnjvv Kizcelerimmmmm rica ederim canim bu haftalarda artık hem bebek hem vucut kendini doguma hazirliyor
selverg Avril dün saat 6 gibi suyum geldi hiç açıklığım sancım olmadığı için doktorum mecbur bebişi riske atmamak için sezaryene aldı, spinal sezaryan oldum Şuan hastanedeyiz çok teşekkür ederim Allah razı olsun