Kanalize rabisskocc son zamanlar geçmiyorrrr son 46 ama sezaryen istediğim için 1 kasım gibi bir tarih duyduk doktordan bir sonraki randevuda netleştireceğiz🥰🥰
Mervelina144 Sayılı gün çabuk geçer canım ama 7 aylığım hiç geçmemişti benim 1 ay değil 1 sene gibi geldi resmen bugün doğum için tarih aldım 28 ekim doğumum var Allah izin verirse son 26 gün😊 inşallah sende sağlıcakla doğurursun🥰
Mervelina144 Kanalize aa bana da ilk 1 kasım dedi sonra dedi 29 ekim çocuğu olsun sonrada baktım 29 ekim pazara denk grliyor dedi 28 ekimde alırız o zaman sen kaç haftalıklsın canım
Kanalize Mervelina144 33+3’üz bugün 💕sizin çok az kalmış çok heyecanlı😊 bana kalsa evlilik yıldönümümüz 8 kasım 38+5 oluyoruz aslında onu beklemek isterim ama acil gelirsen beni bulamazsın dedi ben tarih veririm mesela 1 kasım gibi planlı olursa burdayım dedi bir sonraki randevuda netleşcek size gün verdiği gün kaç haftalık oluyorsunuz kaçıncı haftada sezaryene alınıyor onu bir türlü çözemedim
Minikannesi00 Kanalize aslında 38+5 tam ideal tarih. İlk bebeğimi aynı doğurmuştum. Genelde 38 + günler veriliyor
kusay1811 Kanalize ay bizim de evlilik yıl dönümümüz 8 kasım 🥰 ama benim doğum kasımın sonlarına doğru kısmetse
Kanalize Gulsahkizilkan evet bebek doğum pozisyonu almış ama ben kendim istiyorum kendim cerrahi hemşireyim sezaryen daha kolay geliyor normal doğum korkusu var
Gulsahkizilkan Kanalize Ya aslında bende de var ne yalan sölimm 😅 Bide benim makatta çatlak var korkuyorum ıkınırken falan daha çok kanama olur mu yırtılır mı ne bilim. 32.haftadayım çarşamba randevum var bende mi isteğe bağlı olsam bilemedim yaa. Burda da o kadar kötü yorum okuyorum ki sezaryen ile ilgili yanii 🙄
Acoso rabisskocc Programa göre 22 ama bana göre bence o kadar değil gibi 🤗 Sağlıkla kavuşalım inşallah, geçiyor geçiyor 🥰
Kanalize Gulsahkizilkan ben kimseyi takmıyorum kime göre iyi neye göre iyi çoğu boş konuşuyor felaket senaryosu yazıyor doktorla birlikte karar verin
minikmucizeemaak rabisskocc Geçerken çok zor geliyor ama geçtikten sonra su gibi geçmiş hiç anlamadan diyorsun 🥰 Sağlıkla kavuşup sağlıkla büyütelim inşAllah 🤍 Son 71 🌸
Avril rabisskocc 240 dan beri sayıyorum ben valla bana geçmedi 🤣 sayınca hiç geçmiyor bence ama saymadan da duramıyor insan 🥲 Son 18 çok şükür artık ama son zamanlar resmen duruyor gibi artık çok yavaş ilerliyor bilmiyorum nasıl geçecek şu 18 gün 😂