Zeybal34 Aslidemir2334 bunu bende merak ediyorum. 5. Haftada duyulma imkanı var mı? Haftaya ilk kontrol kese görücez dendi. Kalp atışı peki?
zeynepsg Zeybal34 benim lekelenmem olunca erken gitttim 5+6 da duyuldu ultrasondan ama çok çok azdı uğraşmıştı duymak için daha net duymak için 6 haftayı doldurmak daha mantıklı oluyor vajina daha erken duyulur ama acil bi şey yoksa ona gerek yok lekelenmem olduğu halde doktor önce ultrasondan denedi 5 dk filan
Zeybal34 zeynepsg hmm anladım bakalım keseyi görelim de çift mi tek mi öğreneyim gerisinide sonra merak ederim 😀
maviipapatya İlk muayeneye 7+3’te gittim. Tek seferde bebeğimizi gördük, kalp atışını dinledik çok şükür 🌸 Başlarda annelerin biraz sabırlı olup 7. haftalarda doktora gidip direkt bebişin kalp atışlarını dinlemesini tavsiye ederim ☺️
Starkmama21 maviipapatya evet ben şuan 5+1 ‘im ve randevu tarihimde 7 haftalık falan olacağım ama insan merak ediyor gerçekten ben daha erken gitme şansım olsaydı daha erken giderdim korkuyorum bebek varmı yok mu iyimi gelişiyormu her gün bunları düşünüyorum ☘️
maviipapatya Starkmama21 Evet insanın aklına her şey geliyor o süreçte ama Allahın izniyle bir kanamanız yoksa her şey yolundadır. Kendinizi de strese sokmayın güzel düşünün, dualar edin. İnşallah siz de gittiğinizde bebeğinizi görecek minik kalbini duyacaksınız ☺️
Starkmama21 maviipapatya öylemi oluyor kanama yoksa herşey yolundamıdır gerçekten bir kızım var 4 yaşında ve iki kere hamile kaldı biri 5 havalıyken kanamayla gitti diğeri 8+3 ‘te kalbidurmuş ve benim 11 haftalıken kontrolüm vardı kontrolüme bir gün kala kanamam oldu acile gittiğimde bebeğin kalbinin 8+3 te durduğunu öğrendim ve hemen kürtaj yaptılar çok yıprandım ve bir yıl sonra şimdi yine hamile kaldım korkuyorum Allahım inşallah bunu sağlıklı bir şekilde doğururum hepimiz çokça amin ☘️