Aneeemm Atlasmom01 bu tartışmak da insanın canını sıkıyor bende eşimle tartisinca ailem de kalınca daha sinirli öfkeli oluyorum
Zeybal34 Aneeemm Atlasmom01 Tartışmanıza üzüldüm ama sevindiğim bişey var en azından gidecek yeriniz var. Ben tek kaldım koskoca şehirde. Valla ben tartışsam sokaktayım yani. 😔
Demir1dnz Aneeemm kalk hepsini ye bence 😂 ben saldım uyumak için zorlamıyorum yiyip içip evin içinde hortlak gibi geziyorum doğuma da az kaldı onunda etsikisi var galiba
Mrstutii Yatakta kıvranan bi ben miyim sağa sola djfkdkf bide hastane çantası içine ne koyulur ona bakıyorum sıfır tecrübe
Derleryahani Derleryahani 34 bitti daha yeni yeni başladım alışverişe. yetişir inşallah:oooo sen kaç haftalık oldun
Aneeemm Zeybal34 kız benim baba da huzur vermiyor oraya kalmaya normal gitsem ila huzruzumu bozuyor valla🥺🥺
Yenibirannee Aneeemm sabah doğumum var. Biraz heyecaniyim ama daha cok 12den sonra birsey yiyip icemedigimden midem felaket yaniyor o yüzden dalamadim uykuya 🥰
Aneeemm Yenibirannee ayyy ne güzel yaaa Rabbim kolay doğum nasip etsin inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim ☺️☺️
Hsrt80 İkizlerin sert teklemeliyle uyandım yatakta oturuyorum karnım raman davulu gibi sağdan soldan tekme yiyorum
Kubra-esc60 Aneeemm 39+6 haftalık gebeyim ama gebelik boyunca hiç uykuya düşemedim çalışıyordum nobette arkadaslar sen yat uyu derlersi uyuyamazdım şimdide artık günümüz doldu sırt ağrısı sancı uyutmuyor
Aneeemm Kubra-esc60 helal olsun valla hamileyken çalışmış sin masallah ben ikide bir tansiyon mu çıkıyor ne fenalaşıyorum çalışamaz dim☺️☺️☺️
Hsrt80 Aneeemm ikil ikilim vallaha sürekli dolanıyorum evin içinde yağmurda yagiykr camın önüne gelip duruyorun