Aneeemm Uykum hiç yok yatakda bir onyana bir bu yana dönüyorum ama uyuyamıyorum siz ne yapıyor sunuz uyumayan gece baykuşlari 😂😂😂
Demir1dnz Aneeemm Hellooooo uyku zaten gelmiyor bende kahve yaptım sodamı koydum bar sandalyemi aldım mutfak tezgahının önüne postları okuyorum 😂😂 istesemde zorlasamsa uykum gelmeyecek zorlamanın manası yok keyif yapayım biraz
Derleryahani Derleryahani 34 bitti daha yeni yeni başladım alışverişe. yetişir inşallah:oooo sen kaç haftalık oldun
Aneeemm Aygibim evet bugün baya yağmur yağdı artik kişliklari çıkarma vakti geldi sanırım ayağına çorap giy üşütme ishal de çok kötü yaaa🥺
Aneeemm Demir1dnz ahaha aynen kız keyifli yap valla bende uyuyamıyorum danone mi yesem cacık mi içsem ama üşeniyorum kalkmaya 😂😂
Aneeemm Zeybal34 artık TV de güzel dizler filim Ler de yok bu saatler de eskiden güzel diziler olurdu şimdi saçma diziler var
Rapunzel-25 Post açtım kızlar bakın valla bebeğim olma düşüncesi beni heyecanlandırıyor ondan uyuyamadim hem korku hem heyecan🥹
Demir1dnz Aneeemm kalk hepsini ye bence 😂 ben saldım uyumak için zorlamıyorum yiyip içip evin içinde hortlak gibi geziyorum doğuma da az kaldı onunda etsikisi var galiba
Aneeemm Atlasmom01 bu tartışmak da insanın canını sıkıyor bende eşimle tartisinca ailem de kalınca daha sinirli öfkeli oluyorum
Zeybal34 Aneeemm Atlasmom01 Tartışmanıza üzüldüm ama sevindiğim bişey var en azından gidecek yeriniz var. Ben tek kaldım koskoca şehirde. Valla ben tartışsam sokaktayım yani. 😔
Polatalemdar Aneeemm bende uyumustum ama bebeğim sağolsun yüz kere kaldırdı şimdi o uyuyor benim başım ağrıyor zaten hastayım 🥲 YouTubeden Avrupa yakası izliyorum 🥲🥲
Zeybal34 Aneeemm hep eski türk filmleri var sarmıyor artık Valla sizler olmasanız naparım Allah hepinizden razı olsun 3 5 konuşma bile insanın içini rahatlatıyor.