• isimlerÖneri
  • Azra isminde tanıdığı olanları buraya alabilir miyim? 😌

Kızıma isim ararken bayağı zorlanıyorum eşim sağolsun. Bir türlü beğenmiyor. İlk kızımızın ismi Hira. Bunda Hüma istiyordum eşim ısınamadı. Şimdi Azra ismini düşünmeye başladık. İsimlerin karakteri fazlasıyla etkilediğini düşünüyorum o yüzden Azra isminde tanıdığınız varsa özellikle karakteri hakkında bilgi alabilir miyim? 😌
    kubraninevi Aslan burcu bir Azra tanıyorum. Hatta isminide ben önermiştim 😊 Sakin mizaçlı bir çocuk burcuna nazaran. Yapıcı. Annesine düşkün. Karmaşadan filan hoşlanmaz.
    Bnm de ogrencim var azram cok suslu,kibar,kendini acayip sevdiren bi cocuk.dusunurseniz insallah sizinde oyle olur 😊
    kubraninevi 12 yaşlarında var canım süslü mü süslü bıcır bıcır kendini sevdiren çok tatlı bir kız 😊
    kubraninevi ne tesadüf bende kızıma hüma ismini begendim sonra eşim Azra yı buldu Allah nasip ederse Azra koyucaz yaklaşık 2 aydır netleştirdk severken bile Azra diye sesleniyoruz inşallah hayırlısıyla taşırlar isimlerini
    kubraninevi babanemlerin mah. Kardeşimim arkadaşı var 11-12yaşlarında benim kanım kıza hiç ısınmadı küçekleri ezen biri
    kubraninevi benimde yeğenimin adı Azra 💕 çok ağır kanlı yavaş bebekliğinden beri çıtı pıtı duruşu vardır.gözü çok açık değildir o anlayana kadar dünya olay döner etrafında ☺nazlıdır birazda.
    buraya yazınca anladım çok özlediğimi 😊 sağlıkla kucağına almak nasip olsun canım.ismiyle yaşasın prenses 💕💕
    kubraninevi benim kızım 😁 en yakın arkadaşım da Azra koydu . Bence koymayın . Bu arada bende isim analizine ve ismin karakter üzerinde ki etkisine sonuna kadar inanıyorum. Arkadaşımın ve benim kızım da inatçı , uyku problemli en önemli şeyleri bunlar . Sürekl hareket halinde hiç susmuyorlar enerjileri hiç bitmiyor . Ama bu sebepten koymayın demiyorum . İnan’ın o kadar çok Azra var ki benim eşim Azra koydu ben Sare koydum çift isimli oldu . Her yer Azra dolu çok var çok 😂
    kubraninevi ayy hüma çok güzel bi isim ya çok zarif😍 kızım olursa bende hüma düşünüyorum inşallah🙏
    Azra komşumun kızı var 12 yaşında boğazına düşkün😁 biraz patavatsız tok sözlü bi kız rahatına düşkün çok komik bi çocuk ayrıca😁 ama böyle olmasına rağmen biraz da asi 😒
    Benim dayımın kızları var birinin ismi hira birininki azra aynı sizin koymak istediğiniz gibi😄 henüz küçükler hira çok bilmiş ve çok nazlı. Azra çok uslu akıllı sakinn biraz süsüne düşkün bi bebek annesinin makyaj masasını ele geçirmişler 😄
      kubraninevi ayrıca kızım çok toplu dağınıklığı hiç sevmez 28 aylık kendi tabaklarını kendi toplar aylardır , odasında oyuncaklarını sürekli toplar elinde peçede olmadan yemek yiyemez . Herşeyi çabuk kavrayan , birazcık da ukala olan :) çok narin kibar 😊 ama bir inat bu bütün güzellikleri alıp götürür 😂
      kubraninevi tesadüfe bak 2 gündür vebimd e aklıma Azra ismi geldi kız olursa Azra olabilir diye ben avlu dizisindeki Azra'yı çok beğeniyorum ondan dolayı 😂😂