ilkheyecanim96 Zelihasap zeytin yağ ve karanfili karıştırın bekletin sürün sarımsakta deneyebilirsiniz
Trldyg Islem yapiliyir aslinda 14 haftalikkken doktor izniyle cektirmistim dolgu da yaptırmıştim. Şuan da çok kötü çekilmesi lazım gidiyorum direk inşallah çekerler :(
-meso- Zelihasap geçmiş olsun bende çok çektim dişten gebelikten öncede sürekli sorun yaşıyordum karanfil yağı döküyodum pamuğa ağrıyan yere koyuyodum geçici Bi tedavi ama anlık durumu kurtarıyor yada karanfil çiğneyip sızlayan yere koyuyodum doktorum diş hekimine gidebilirsin demişti gittim ama röntgen falan çekemedikleri için Bi faydası olmadı
Meryeminannesi20 Zelihasap 3 aydan sonra diş yapıyorlar hiç çekmeyin bukadar acıyı dişçilerin çoğu bakmıyor bakan bi yer araştirin benimde çok kötü diş eti problemim var hiç bi şekilde bakmıyolar bi yer buldum düzgün yarın oraya gıtcem istanbul da olsaydınız tavsiye ederdim
Eda043 miray_aden bu diş ağrısı hamilelik belirtisi olabiliyor mu benim dişlerimde hiç birin sorun yok bu zamana kadar hiç ağrı sızı olmadı bi anda dişim sızlamaya başladı
busrabrbr Zelihasap tuzlu suyla gargara, kekik suyuyla gargara , yanağa buz koyma vs biraz çözüm olabilir belki ama 2. Trimester döneminde dişçiye izin veriliyor ben 2 ve 3. Trimester dönemlerimde kanal tedavisi yaptırdım doktorum hiç bir sorun olmaz demişti