KuzeyinAnnesi10 Destiny21 eşime aldırıyorum ağdadan vazgeçmem bittikten sonra ki o pamuk gibi oluşumu çok seviyorum 😂 eşler bugünler için vardır
KuzeyinAnnesi10 2kedi1beybi evet öğrettim evlendiğimizde beri o yapıyor arada sırada hamileyken de başından beri hep ona yaptırıyorum. Çok rahat oluyor bi hayatı paylaşıyoruz her şeyimizi bilip görüyorlar eslerimizin de destek vermesi gerekli 🤷🏽♂️
2kedi1beybi KuzeyinAnnesi10 kız tabiki öyle ben yapabilmesine şaşırdım hahah 😂 bacağıma yetişemiyorum şuraya yardımcı olur musun dedim eşime bacağımı koparıyordu komple, başka yerleri yaptırmayı düşünemiyorum 🤣🤣
cokkasmabeabi Destiny21 yok aslında onu konuşmuştuk hiç yaşamadım dedim yaşadım. Benim suyum geldi sancı vs yoktu. Doğası varmış kızımın 😂😂
annelik_4 Kızlar biz daha 4.6 haftalığız özel bölgesini ve göbeğimi ağda makinasıyla alıyorum sakınca olur mu sizce
Destiny21 annelik_4 başta bende yapıyordum sorun olmuyordu göbek çıktıkça çatladıkça sorun oldu bende
Papatya_kokuyo5 Destiny21 ben kuaföre gidip temizlendim ama gelen giden yok haftaya evde tekrardan ben yaparım diye düşünüyorum zaten ince tüy gibi hemen geliyo
Destiny21 KuzeyinAnnesi10 benimki artık gerek yok gözüyle bakıyor vay efendim neymiş ne gerek varmış hastanedekiler görecek diye temizlenmeye 🤦♀️🤦♀️😂😂