Destiny21 Kızlar doğum yaklaşmışken bikini bölgesi temizliği için neler yaptınız? Malum göbek büyüdükçe vücut temizliği baya zor oluyor bu konuda fikirlere açığım.
Esmanurkarakoc123 Destiny21 hamile kalmadan öncede agdaya gidiyordum hamileyim yine ağdan vazgeçmem. Hep ağda yani 😀😀😀
Destiny21 Eboz ya ayıptır söylemesi hamilelik çatlakları vajina üstüne kadar gelmiş o yüzden ağdaya cesaret edemiyorum eti çekilir diye
Aysegul_my Destiny21 o zaman traş bıçağina devam ayna ile yada eşinden yardım isteyebilirsin son haftada falan o kadarınıda yapsınlar 😁
DDKB Lazer epilasyona yillar once baslamistim, o zamanlardan kalma aliskanlik jiletle aliyorum cok daha pratik oluyor ama tabi su an hamilelikten dolayi daha kisa surede cikmaya basladi fakat yapacak bir sey yok😂
guldenizli61 31 haftalığım bu zamana kadar ağdaya gittim bu zamandan sonra da ağdaya gitmeyi düşünüyorum
Esmanurkarakoc123 Birkoalaannesi ben özel bölge ve koltuk alti aldıriyorum genelde 200 tl. Ben kazan ağda değil tek kullanimlik agdalar var kuaförde ondan yaptırıyorum hep enfeksiyon kapmamak için.
cokkasmabeabi Destiny21 yok aslında onu konuşmuştuk hiç yaşamadım dedim yaşadım. Benim suyum geldi sancı vs yoktu. Doğası varmış kızımın 😂😂