Haz28 Bal5 benimde çok belliydi ki zaten yumurtlama dönemini takip edip o günleri değerlendirdik normalde adetime 2 3 gün kala gögüslerde şişlik kasık bel ağrısı olurdu ama bu ay 10 gün önceden bu belirtileri görmeye başladım bir de son 1 haftadır aşırı yemek yeme isteğim vardı dün bebiş olduğunu öğrendim 😍
1zehratun Değişik ağız tadı , göğüs ucu hassasiyet koyulaşma, cilt saç hemen yağlanma diğer ağrılar adet gibi
Elzem07 Bal5 gögüs şişkinliği ve karnımda dünyayı yemisim gibi bi siskinlik 😂 3 haftalıkken hamile olduğumu kanda görmüştüm zaten biliyordum göğüslerimde ki damarlardan anlamıştım.
eso14 Bal5 canım benim ilk gebeliğimde gece aşırı sancım oluyordu ama inanılmaz yani. Ben ilişkiden enfeksiyon kaptım sanırım diye düşünüp randevu almıştım adetten 3 gün önce test yapıp öğrendim. 2. Gebeliğimde şu an yani göğsümde sızlamalar oldu. Hiç olmazdı. Sonuç adetim 4 gün geçti ve hamile olduğumu öğrendim
Bal5 Hepinize teşekkürler sağlıkla kucağınıza alın inşallah Rabbım isteyen herkese nasip etsin inşallah 🥰😍🤩
Vandb Bal5 göğüsümde ellediğimde kitle var givi gelmişti baya kafama takmıştım sonradan şişti hassasiyet başladı bir boş gebelik yaşadım birde şimdi gebeyim ikisindede aynısı oldu
Whitelavinia Bal5 ben corona olmuş gibiydim ve çok gariptir ki uyku esnasında ağız suyum akardı ve konuşurken tükrük fışkırırfı😂Kendimden öğrenip ölüyorum sanmıştım.
Seniz6774 Bal5 Bal5 en erken belirti adete 1 hafta kala başlayan kasıklarda aniden kasılmalar ve batma hissi vardı am hiç hamile miyim acaba diye düsünmedim. Adet günümde test yaptım ve şükürler olsun o gün öğrendim
maviipapatya İlk belirti yoğun olarak yaşadığım gaz problemiydi. Hiç tahmin etmezdim ama bir ayım böyle geçti. Çok şükür 2. Ayımızı bitiriyoruz bu sorun azaldı :)
[silindi] İlk hamileliğimde yemekten sonra midem bulanmıştı ordan şüphelenmiştim ikinci hamileliğimde çocuk istiyorduk ama hiçbir belirtim yoktu avm’de eczanenin önünden geçerken içime bir şeyler doğdu gittim test aldım pozitif çıktı 😄
sevvalbaran adetime 5 gün kala öğrenmiştim. hiç sevmediğim bi yemeği canım çekmişti resmen aşermiştim. akşam yapıp yediğimde de farklı bi tiksinme gelmişti öyle hemen anlamıştım 😁
oylesinebiri0 sevvalbaran bende bu ay tedavi gördüm hamilelik bekliyorum normalde kırmızı et falan pek sevmem evdekiler yapıp yedi canım bi çekti kaç gündür aklımdan çıkmıyor dur bari biraz kendimi kandırayım kesin hamileyim 😂😂
Laylalaylay sevvalbaran ayyyy ben de böyleyim resmen, annem dedi ki hatta , sen kabuska, ıspanak,pırasa ve karnabahar isteyince anladım ben senin hamile olduğunu dedi, çünkü asla istemezdim bunları😂 bir kapuska yiyelim vardı
Myasminn Bal5 iki hamileliğimide çok erken öğrendim, ilkinde sarı akıntı ikinci de çok keskin geçmeyen göğüs ağrılarım vardı.
bebegimhayalim Bal5 ben aşırı duygusallasmistim 18 yaşında erkek kardeşim bize tek geldi annem le gelmedi diye ağlamıştım 🤣🤣🤣 yani tek kalmış diye üzüldüm beicbeifbdk Akintim vardı bide beyaz ve yoğun kivamli bide içine doğuyor insanın ben gerçekten hissetmistim varlığını ya