Bal5 Ben aslında 1 aylık olmadan anlamıştım. Zaten istiyorduk. Hastaneye gitmiştim böbrek ağrım için. Hastanede isim bitti çıkacağım o an da hastane kokusu bir an da beni aldı ve midem aşırı bulandı eve gidince öğürdüm durdum (kolay kolay kusamam) salı günü bunu yaşamıştım. O hafta detaylı yaz temizliği yapıyordum. Her gün bir iş yaptım kısacası. Cuma günü de oturduğum yerde bir an da misafirlikte uyukladım, temizliğe yordum başta. 2 haftam vardi adet olmaya. Ben normalde adet olmadan bi kaç gün önce baş ağrısı, göğüs şişkinliği yaşarım, sivilcelenirim ve aşırı sinirli olurum. Adet olunca da öyle şiddetli kasık ağrılarım olmaz rahat geçerdi. Ama adet olmadan önce göğüs ağrılarım başlamıştı ve büyüdü bir an da (o hafta meme ultrasonum vardı, doktorum sut bezlerin oluşmuş dedi.) Kasık ağrıları yaşıyordum adetteki gibi, yüzüm sivilcelenmedi. Aslında internette yazan lekelenme hariç bütün belirtileri yaşadım ama adet belirtileri ile aynı gidince kesindir demedim çünkü vücut degisiklik gösterebiliyor ve yılda iki kere de olsa kötü geçirdiğimde oluyor, tabi bu kadar net yaşamamıştım. Adetimin gecikince 4. gün test yaptım öyle emin oldum. Yani ilk belirtilerim mide bulantısı beraberinde koku hassasiyeti ayni hafta yorgunluk ve uyku hali. Mide bulantım ara ara devam etti bu zaman zarfında. Iki hafta sonra göğüs büyümesi ve ağrısı net belirtilerim oldu.