Yguo_mom Elo__35 mart sonu nisan başı gibi bizim 🙂 daha gitmedim cinsiyet ögrenmeye ekim ortalarında gitmeyi düşünüyorum
Kubragnssvr63 Elo__35 mart başı olucak bizimde inşallah. Kızımız oluyor. Rabbim herkese hayırlısıyla evlatlarını kucağına almayı nasip etsin ❤️
Premsesko Elo__35 Oğlum olacak ❤️🧿 inşallah ❤️ 9 Mart gösteriyor. Bakalım. Sizde de kasıklarda batma ağrı hissi var mi ❤️🧿
Leylayz Elo__35 benim 10 gün sonra randevum ancak 11 haftelıkken doktor tahminde bulundu erkeğe benziyor dedi şaşırmıştım erken söylemesine
Elo__35 Yguo_mom bakalım bizimde çarşamba randevumuz var çok heyecanlıyım umarım doktorum görebilir 🙏🏻
Ressammom Premsesko evet bende de oluyor bide ayaklarımı üşütüyorum sanırım sürekli kasıklarıma ağrı gidiyor ayağa kalkarken falan :( 16+6 haftalığım
Tessd Premsesko Bende tam 16 haftalık bugün. Benimde kasıklarım ağrıyor batıyor her zaman değil ama sıklıkla 🙄
Elid Elo__35 martın Başı bakalım oğlusum olacak şimdi 14 aylık bi oğlum var 😊 bel ağrısı çekmek gibi bi sıkıntım var siz nasılsınız var mı hiç böyle
Bsraacelik Benimde 12 mart cinsiyetimiz kız 😊 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah artık eğilip kalkarken karnım acıyor büyümeye başladı sizin göbüşler ne alemde
Sadelim Elo__35 benim de 13 Mart görünüyor bakalım cinsiyetini öğreniyoruz göstermiyo hep.arkasi dönük duruyo sizin ne zaman ogrenebildiniz mi 🙂
Elo__35 Sadelim henüz öğrenemedim sadece 12. Haftada ufak bir tahmin yaptı erkeğe benziyor dedi ama net değil dedi bu hafta gidicem merakla bekliyorum
Birikrabirsusam 10 mart gibi gözüküyor. Bir kızım vardı bu 2. Hamileliğim bi prenses daha geliyor. sağlıkla gelsinler inşallah ❤